Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

+29 futbolcu gelmesinde ne yaparlarsa yapsınlar

Aynen renktaş. Ben melonun bile gönderilmesi taraftarıyım. Riera bu takımda ne yapıyor ki 2.9 milyon euro alıyor onuda anlamış değilim.

gönderilecek cok futbolcu var yabancı+yerli sene sonu da onlardan kurtuluruz umarım.

27 üstü futbolcu almamamız lazım artık.

katara döndük iyice.

Arttırıyorum 25 üstü futbolcu almamak lazım.

Bugünkü Fatih Hoca' nın açıklamasından sonra umutluyum gelecek vaad eden futbolculara yöneleceğiz galiba

[video=youtube;R79lyoNJb0I]https://www.youtube.com/watch?v=R79lyoNJb0I[/video]

geri dönüşümü olan futbolcular, yıldız istemiyoruz.

benim anladığım kendi yıldızımızı kendimiz yapıp pazarlayacağız.

abartı bir örnek olabilir ama Fatih Hoca bizim Arsene Wenger/Alex Ferguson' umuz gibi olmak istiyor.

geri dönüşümü olan futbolcular, yıldız istemiyoruz.

benim anladığım kendi yıldızımızı kendimiz yapıp pazarlayacağız.

abartı bir örnek olabilir ama Fatih Hoca bizim Arsene Wenger/Alex Ferguson' umuz gibi olmak istiyor.

96-2000 arasında o dediğini yaptı zaten renktaş. Sonrasında bir ayrılık oldu geri dönüşü pek iyi olmadı yapılan transferlerin hepsi olmasa da bir çoğu tutmadı ve bıraktı görevi. Şimdi tekrar geldi. Ve evet aklında bir defa başardığı şeyi tekrar başarmak var. Zaman ve özellikle sabır gösterilirse başaracağınada inanıyorum. Fatih hocayı eleştirdiğim zamanlar olmuştur. Bir gerçeği bilmeli forumdaki arkadaşlar. Taktisyen ile teknik direktör kelimesi aynı anlamlara gelmeyen iki farklı tanımlamadır. Taktisyen çok başka bir şey. Fatih Terim iyi bir teknik direktör fakat standartın altında bir taktisyendir. Çoğu yerde Fatih terim için başarılı taktisyen sözü söyleniyor. Bence çok yanlış.

96-2000 arasında o dediğini yaptı zaten renktaş. Sonrasında bir ayrılık oldu geri dönüşü pek iyi olmadı yapılan transferlerin hepsi olmasa da bir çoğu tutmadı ve bıraktı görevi. Şimdi tekrar geldi. Ve evet aklında bir defa başardığı şeyi tekrar başarmak var. Zaman ve özellikle sabır gösterilirse başaracağınada inanıyorum. Fatih hocayı eleştirdiğim zamanlar olmuştur. Bir gerçeği bilmeli forumdaki arkadaşlar. Taktisyen ile teknik direktör kelimesi aynı anlamlara gelmeyen iki farklı tanımlamadır. Taktisyen çok başka bir şey. Fatih Terim iyi bir teknik direktör fakat standartın altında bir taktisyendir. Çoğu yerde Fatih terim için başarılı taktisyen sözü söyleniyor. Bence çok yanlış.

kısaca gaza getirmek ile taktik vermeyi karıştırmamalı diyorsun :)

böyle bir insan için en iyi sistem bulunduğu takımda istikrar olmasıdır.

bazen bakıyorumda Fatih Hoca nın gitmesini bile istiyenler var.

şu kuşlar bile rezil rüsva aykutu tuttukları kadar biz Fatih Hocaya destek olamıyoruz

kısaca gaza getirmek ile taktik vermeyi karıştırmamalı diyorsun :)

böyle bir insan için en iyi sistem bulunduğu takımda istikrar olmasıdır.

bazen bakıyorumda Fatih Hoca nın gitmesini bile istiyenler var.

şu kuşlar bile rezil rüsva aykutu tuttukları kadar biz Fatih Hocaya destek olamıyoruz

Asla gitmesi taraftarı değilim. Kalmalı. Uzun bir süre kalmalı Galatasarayın başında. Birgün kendi isteğiyle bırakırsa şayet takımın başında görmek istediğim ikinci kişi Mourinho.. Tabi mourinhoyu taşıyabilecek bir de başkan lazım orası ayrı. Fakat önceliğim Fatih hoca kalmayı istediği sürece Fatih terimdir..

Günaydin millet,noluyor dortmund mu oluyoruz :asd:

Asla gitmesi taraftarı değilim. Kalmalı. Uzun bir süre kalmalı Galatasarayın başında. Birgün kendi isteğiyle bırakırsa şayet takımın başında görmek istediğim ikinci kişi Mourinho.. Tabi mourinhoyu taşıyabilecek bir de başkan lazım orası ayrı. Fakat önceliğim Fatih hoca kalmayı istediği sürece Fatih terimdir..

Genel olarak Türk insanının hatası kendi değerlerimize sahip çıkamıyoruz onları küçük görüyoruz. Bir yabancı sevdası tutturmuşuz gidiyoruz

Nürnbergden ilkayi biz alsaydik yönetime sallamaya baslamistik.adamlar takir takir oynuyor

Genel olarak Türk insanının hatası kendi değerlerimize sahip çıkamıyoruz onları küçük görüyoruz. Bir yabancı sevdası tutturmuşuz gidiyoruz

Değer.. Teknik direktöre verilen değerden başlayım. Fatih Terim ve Mustafa denizliyi yerli olarak diğerlerinden ayrı tutmuşumdur bugüne kadar. Onun dışında Galatasarayı taşıyabilecek ve Galatasarayında onu taşıyabileceği bir teknik direktör yok bana göre. Tabi yerli olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt