Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

aldigim duyumlara gore galatasaray spor kulubune transferi sadece imzaya kalan futbolcu. detaylar ve odeme plani uzerinde konusuluyor. futbolcuya verilecek garanti para 3.750.000 euro + mac basi para.

isim verememekle beraber su kadarini soyleyebilirim, istihbaratimin kaynagi les ottomans'in unal aysal'in kizi ceyla aysal'la "yakin iliskileri" olan ust duzey bir yoneticisi. kendisi arkadasimdir.

(merhaba dunyali biz dostuz, 08.01.2013 02:07)

dogru olabilir mi acaba bu????

Bu paraya snejder gelmez abi, ama diğer isimler için de meblağ yüksek kalıyor. Kim acaba?

aldigim duyumlara gore galatasaray spor kulubune transferi sadece imzaya kalan futbolcu. detaylar ve odeme plani uzerinde konusuluyor. futbolcuya verilecek garanti para 3.750.000 euro + mac basi para.

isim verememekle beraber su kadarini soyleyebilirim, istihbaratimin kaynagi les ottomans'in unal aysal'in kizi ceyla aysal'la "yakin iliskileri" olan ust duzey bir yoneticisi. kendisi arkadasimdir.

nasıl bir cümledir böyle ya rabb

sözlükemi inanıyosunuz ?

güvenilir biri olsa neyse.önceden tek ihtimallimi ne vardı şimdi oda yok :o

sen nerlerdesin sabahtan beri.

Sorma. Tam geldim selam verdim foruma kapı çaldı misafir. gitmezsem ayıp olurdu. Her neyse biz bu gecelerin adamıyız.:asd: Bu arada Uykunun tavrı yine her zamanki gibi. ''ben kaçarım.''

Bir duyum yok herhalde renktaş?

Sorma. Tam geldim selam verdim foruma kapı çaldı misafir. gitmezsem ayıp olurdu. Her neyse biz bu gecelerin adamıyız.:asd: Bu arada Uykunun tavrı yine her zamanki gibi. ''ben kaçarım.''

Bir duyum yok herhalde renktaş?

yok valla haberler Mesbah ile Antonini diyor.

Ünal Reis Milan CEO su ile görüşmüş bugün

Sneijder aşşa Sneijder yukarı

Bu paraya snejder gelmez abi, ama diğer isimler için de meblağ yüksek kalıyor. Kim acaba?

Şimdi hocam maç başı ücret belirtmiş orada. fakat ne kdr olduğu belirtilmemiş. onlarla beraber 4,5 ya da 4.750'i bulursa gelir bence. + Bu tür adamların bonuslarıda olur. performans bonusu - asist veya gol bonusu gibi..

sözlük duyumcuları mı çıktı bide yandık valla rakam bile veriyor adamlar :D

takimin diregi selcuk inan 31 yasinda emekli olacaksa biz tukani kapatip gidelim en iyisi : ]

Sato selçığun 4 sene sonra bu takımda olacağını düşünüyor musun yani. Ben düşünmüyorum her futbolcu büyük liglerde oynamak ister. 2 sene sonra bu takımla birşeyler başarmış olsun +2 lig şampiyonluğu ş.liginde çeyrek affını ister. O da dolaylı yoldan bizden emekli olacak demek oluyor işte :D

Yerini dolduracak bir genç lazım bize 2-3 sene yetişritip sonra takıma sürelim reyis gitmek istediğinde onun gözü arkada kalmasın bizimde içimizde acı olarak kalmasın

Şimdi hocam maç başı ücret belirtmiş orada. fakat ne kdr olduğu belirtilmemiş. onlarla beraber 4,5 ya da 4.750'i bulursa gelir bence. + Bu tür adamların bonuslarıda olur. performans bonusu - asist veya gol bonusu gibi..

Aga bu adam 6 kağıt almıyo mu interden, 3.750'e bağlanmasını pek olası görmüyorum açıkçası.

yok valla haberler Mesbah ile Antonini diyor.

Ünal Reis Milan CEO su ile görüşmüş bugün

Sneijder aşşa Sneijder yukarı

Antonini iyi de, Mesbah nedir arkadaş. o kadar düştük mü yine. Borsa bile bu kadar ani bir şekilde düşmüyor.

Dostlar olaya bir de soyle bakmak gerekir. Tamam bu adam 6 milyon euro aliyor ama aldigi paranin %30-%40 ini vergiye veriyor. Hadi iyimser olup %30 desek geriye 4.200.000 kalir. E 3.7500.000 + 1 milyon da mac basi versek, neden olmasin bence.

he hü he hü bu saçma sapan duygusallığı bırakın artık hagi çok çok iyi futbolcuydu tamamda bu kadar abartmanın luzmu yok

Hagi'nin kariyerine bakmadan yorum yapmayın o zaman.Adam bize geldiğinde hem Real hem Barca patentliydi. Hagi Bükreş'i ve Romanya'yı tek başına başarılara taşıdı yıllarca sonra bize geldi bizide başarılara taşıyan en önemli isimlerden biri oldu..

Ben Hagi ile Wesley'i karşılaştırmam bir kere dönemleri farklı oynanılan futbol şekli farklı. Futbola bakış bile farklı... Bu kıyaslamayı 14-15 yaşında hagi dönemini hatırlamayacak olanlar yapsa tamam derim de 27 yaşında birinin yapması hayli şaşırtıcı..

Yine de kariyer olarak hagi 1 tık öndedir her açıdan..

Tutunmadı dediğimiz Hagi'nin R.Madrid ve Barcelona kariyerleri Wesley'e göre daha başarılı geçti..

Wesley 2 sezon hariç ne yaptı? 2009-2010 ve 2010-2011 sezonları haricinde R.Madrid ve İnter'de ne yaptığını söyler misiniz?

Ekonomi saatimiz başlamıştır.

şimdi bu adam senede 35 maç yapsa maç başına 40 bin avro alsa

30 maç oynaması halinde 600.000 euro

20 asist yapması halinde 500.000 euro

CL de her üst tura çıkışta 300.000 euro

yıllık da 3,750 garanti para

1,400

3,750

600+500+300

6,350 para geçer eline

beni alsınlar transfer görüşmelerine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt