Refik Arkın
Tecrübeli Üye
- 4 Haziran 2011
- 5.609
- 0
- 1.021
Cevap: Transfer Nöbeti
Bu Antonini'nin mevkisi nedir agalar?
Bu Antonini'nin mevkisi nedir agalar?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aldigim duyumlara gore galatasaray spor kulubune transferi sadece imzaya kalan futbolcu. detaylar ve odeme plani uzerinde konusuluyor. futbolcuya verilecek garanti para 3.750.000 euro + mac basi para.
isim verememekle beraber su kadarini soyleyebilirim, istihbaratimin kaynagi les ottomans'in unal aysal'in kizi ceyla aysal'la "yakin iliskileri" olan ust duzey bir yoneticisi. kendisi arkadasimdir.
(merhaba dunyali biz dostuz, 08.01.2013 02:07)
dogru olabilir mi acaba bu????
Elano, Misimovic.
Gece yapılan işten hayır gelmiyor bize![]()
aldigim duyumlara gore galatasaray spor kulubune transferi sadece imzaya kalan futbolcu. detaylar ve odeme plani uzerinde konusuluyor. futbolcuya verilecek garanti para 3.750.000 euro + mac basi para.
isim verememekle beraber su kadarini soyleyebilirim, istihbaratimin kaynagi les ottomans'in unal aysal'in kizi ceyla aysal'la "yakin iliskileri" olan ust duzey bir yoneticisi. kendisi arkadasimdir.
sen nerlerdesin sabahtan beri.
Bu arada Uykunun tavrı yine her zamanki gibi. ''ben kaçarım.'' sözlükemi inanıyosunuz ?
güvenilir biri olsa neyse.önceden tek ihtimallimi ne vardı şimdi oda yok![]()

Sorma. Tam geldim selam verdim foruma kapı çaldı misafir. gitmezsem ayıp olurdu. Her neyse biz bu gecelerin adamıyız.Bu arada Uykunun tavrı yine her zamanki gibi. ''ben kaçarım.''
Bir duyum yok herhalde renktaş?
Bu paraya snejder gelmez abi, ama diğer isimler için de meblağ yüksek kalıyor. Kim acaba?
nasıl bir cümledir böyle ya rabb
takimin diregi selcuk inan 31 yasinda emekli olacaksa biz tukani kapatip gidelim en iyisi : ]
Şimdi hocam maç başı ücret belirtmiş orada. fakat ne kdr olduğu belirtilmemiş. onlarla beraber 4,5 ya da 4.750'i bulursa gelir bence. + Bu tür adamların bonuslarıda olur. performans bonusu - asist veya gol bonusu gibi..
yok valla haberler Mesbah ile Antonini diyor.
Ünal Reis Milan CEO su ile görüşmüş bugün
Sneijder aşşa Sneijder yukarı
Şimdi hocam maç başı ücret belirtmiş orada. fakat ne kdr olduğu belirtilmemiş. onlarla beraber 4,5 ya da 4.750'i bulursa gelir bence. + Bu tür adamların bonuslarıda olur. performans bonusu - asist veya gol bonusu gibi..
o adamın H.Üstünel olduğu yönünde rivayetler dolaşıyordu![]()
Aga bu adam 6 kağıt almıyo mu interden, 3.750'e bağlanmasını pek olası görmüyorum açıkçası.
he hü he hü bu saçma sapan duygusallığı bırakın artık hagi çok çok iyi futbolcuydu tamamda bu kadar abartmanın luzmu yok