Cahit Çiftçi
Parçalı Üye
- 3 Haziran 2011
- 2.967
- 152
- 1.023
Cevap: Transfer Nöbeti
selçuk rakibini önceden biliyormuş
selçuk rakibini önceden biliyormuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün Başkan konuşur : Yapacağız edeceğiz çalışıyoruz , maddi imkanlarımız var
Yarın Hoca konuşur : Yöneticilerimiz çalışıyor
Yarından sonra Başkan yine konuşur Yapacağız edeceğiz çalışıyoruz , maddi imkanlarımız var
3.gün yine Fati Hoca konuşur lig başlamak üzere transferler uzamış olabilir ama yöneticilerimiz çalışıyor diye...
Başkan konuşur devre arası transfer yapma çok maliyetli oluyor..
Hoca konuşur yarın lig başlıyor artık azı sorunları içimizden halledeceğiz..
Ama "Galatasaray'da transfer bitmez" kısmını atlamışsın :yenieek:Profesyonel Futbolcu Lukas Podolski ve Kulübü FC Köln ile resmi görüşmelere başlanmış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir.
Profesyonel futbolcu Xherdan Shaquiri ve kulübü F.C. Basel ile resmi olarak görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.
En çok üzüldügüm iki oyuncu .
walter samuel diyorlar şimdi de ya rab...
kaç yaşında bu adam ayıp ya,
hiç beğenmediğim bi adam bu ya...
Gunaydin, bu arada konusuldu mu bilmiyorum. Afellay yalan olmus. 2 ay yok. Bize karsi da oynayamayacak.
Oynasa daha iyiydi. O bölgede Dreixler daha korkutucu
Hagi,Sneijder-Kaka üstüste koyar Lincoln ile marine eder sonrada top diye oynardı
Draxler zaten hep oynuyor. Affellay daha sag ic gibi, forvet arkasina yakin, Draxler cizgide oynuyordu.
Gunaydin, bu arada konusuldu mu bilmiyorum. Afellay yalan olmus. 2 ay yok. Bize karsi da oynayamayacak.
6 net demek 11 milyon euro civarı brüt ediyor,çok fazla.O zaman zaten buraya transferini düşünmek mantıksız.Tek ihtimal paraydı .
Bir insanın maaşı denince brüttür o ifade edilen kesinlikle. Maaşını nereden buldunuz onu bilmiyorum tabiBizim taraftardaki bu Hagi duygusallığına bitiyorum ya![]()
Ayrıca Hagi'yi bu kadar abartmanın o takımdaki diiğer oyunculara büyük haksızlık olduğunu düşünüyorum
Huntelaar, Holtby, Dreixler, Farfan, Afellay 5i de oynuyodu diyosun yani ?