Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

selcuk-sneijder-inter-galatasaray.jpg

selçuk rakibini önceden biliyormuş

Bugün Başkan konuşur : Yapacağız edeceğiz çalışıyoruz , maddi imkanlarımız var

Yarın Hoca konuşur : Yöneticilerimiz çalışıyor

Yarından sonra Başkan yine konuşur Yapacağız edeceğiz çalışıyoruz , maddi imkanlarımız var

3.gün yine Fati Hoca konuşur lig başlamak üzere transferler uzamış olabilir ama yöneticilerimiz çalışıyor diye...

Başkan konuşur devre arası transfer yapma çok maliyetli oluyor..

Hoca konuşur yarın lig başlıyor artık azı sorunları içimizden halledeceğiz..

Adam işin algoritmasını çözmüş :asd: Ama "Galatasaray'da transfer bitmez" kısmını atlamışsın :yenieek:

Profesyonel Futbolcu Lukas Podolski ve Kulübü FC Köln ile resmi görüşmelere başlanmış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir.

Profesyonel futbolcu Xherdan Shaquiri ve kulübü F.C. Basel ile resmi olarak görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.

En çok üzüldügüm iki oyuncu .

Bende unutamıyorum. En çok sevindiğim ve sonrasında üzüldüğüm iki haber :(

walter samuel diyorlar şimdi de ya rab...

kaç yaşında bu adam ayıp ya,

hiç beğenmediğim bi adam bu ya...

Sneijder Inter'den net 6 almıyor brüt 6 almıyor. Piyasada gördüğünüz maaşlar hep brüt. Avrupa'da maaşlar hep brüt olarak zikredilir vergi sistemi farklı calışır cünkü heryerde. Futbolcu da olsa böyle çöpcü de olsa böyle. 3.6 milyon euro net para eder ama bizden daha fazla isteyeceğini düşünüyorum.

Gunaydin, bu arada konusuldu mu bilmiyorum. Afellay yalan olmus. 2 ay yok. Bize karsi da oynayamayacak.

Hagi,Sneijder-Kaka üstüste koyar Lincoln ile marine eder sonrada top diye oynardı

Bizim taraftardaki bu Hagi duygusallığına bitiyorum ya :)

Ayrıca Hagi'yi bu kadar abartmanın o takımdaki diiğer oyunculara büyük haksızlık olduğunu düşünüyorum

Gunaydin, bu arada konusuldu mu bilmiyorum. Afellay yalan olmus. 2 ay yok. Bize karsi da oynayamayacak.

Evet Afellay yok da asıl beni ilgilendiren Papadopoulos'un sakatlığı vardı dizinden şubatta falan dönecek deniyordu kaçında dönecek acaba maça yetişebilecek mi o önemli kasımdan beri sahalarda yok zaten..

Ynt: Transfer Nöbeti

Forumdaki Arkadslarima burdan bir tavsiyede bulunmak istiyorum tekrar lutfen resmi siteden aciklanmayan hicbir habere itimat etmeyin.sonra o gazeteler twitler yuzunden birbirimizi yiyoruz.bu da biz galatasay tarftarina zarar veriyor.ikiye bolunuyoruz akabinde transfer sevdalilari ve yonetimin yalakalari diye.ne olur yapmayin arkadaslar.haa hicbir haberi twiti paylasmayin da demiyorum.sadece her haber ve twite meaafeli yaklasalim diyorum.

GT-I9000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

6 net demek 11 milyon euro civarı brüt ediyor,çok fazla.O zaman zaten buraya transferini düşünmek mantıksız.Tek ihtimal paraydı .

Avrupa'da net maaş diye birşey yok . Amerika'da da öyle. Bu da KAP kaçta kapanıyor muhabbetine dönmüş geceden beri :asd: Bir insanın maaşı denince brüttür o ifade edilen kesinlikle. Maaşını nereden buldunuz onu bilmiyorum tabi

Bizim taraftardaki bu Hagi duygusallığına bitiyorum ya :)

Ayrıca Hagi'yi bu kadar abartmanın o takımdaki diiğer oyunculara büyük haksızlık olduğunu düşünüyorum

Böyle düşünmene gerek yok. O takımda oynayan diğer oyuncularda aynı şekilde abartıyorlar zaten. Ayrıca Kaan'ın bu konuda söylediklerine de aynen katılıyorum. Bahsettiği isimlerin oyunlarının vs. Hagi ile kıyaslamasının yapılamayacağını düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt