Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mete Düren'in, Bruma'nın lisansının dondurulması ile ilgili açıklamalarını pek ciddiye almayın. Adamda Galatasaray kompleksi var. Adam yalakalık yaptığı kişilere aklı sıra mavi boncuk dağıtıyor.

Riera'ya çok üzülüyorum. Şuan takım içindeki en zeki ve topu en iyi kullanan 2. adam. Hızdan kaybediyor sadece. Çok yazık olacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 21.01.2013 tarih ve 37 sayılı toplantısında aldığı karar ile Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesinin 1. fıkrasında değişikliğe gitti.

Değiştirilen hüküm şöyle:

MADDE 52 - ÇİRKİN ve KÖTÜ TEZAHÜRAT

(1) Stadyumlarda topluluk halinde söz veya hareketlerle ya da benzeri araçlar ile aşağılayıcı, tahrik veya taciz edici nitelikte tezahüratta bulunulması, devamlılık kıstası uygulanmaksızın yasaktır.

Yani şunu demek istiyorlar. Tribünlerde şikeciye şikeci demek yasak. Bunun başka meali yok.

Riera'ya çok üzülüyorum. Şuan takım içindeki en zeki ve topu iyi kullanan 2. adam. Hızdan kaybediyor sadece. Çok yazık olacak.

Riera'nın oynadığı oyun çok aldatıcı bence.Bakıyosun iyi pas alışverişi fln yapıyor ama takım yararına ne bir orta bi ara pas desen yok

Kolarov hayalleri de kurmasın artık kimse. Geçti o iş. Telles'i almasak bile alamazdık. Hem ŞL oynayamama durumundan dolayı hem de performansından dolayı. Manchester City'nin en formda oyuncularından biri bu sene. Her maçta mutlaka bir tane tık ayağa yaptığı orta ve attırdığı gol vardır. İnanılmaz bir adam gerçekten. Daha önce hiç bu kadar iyi orta yapan bir adam görmemiştim.

Umarım Rierayı yollamak gibi bir aptallık yapmayız. Bu Çocuktan ne çıkacağını bilmiyoruz. Arkaya çok adam kaçırıyor maçlarında onu gözlemledim. Ve avrupa tecrübesi yok. Elimizde patlarsa ararız Rierayı.

Stopere bari yıldız alalım. Agger-Vertonghen-Ranocchia-Skrtel 3lüsünden başkası kesmez para verip kaliteli adamlar almalıyız. en azından birini kiralayalım.

oda olmuyorsa Melo stopere geçsin,Essieni alalım.

Kolarov

21 yaşında = 1.000.000 Euro.

26 yaşında = 17.000.000 Euro.

Aleksandar Kolarov - Piyasa değer gelişimi - transfermarkt.tr

Leşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Riera'ya çok üzülüyorum. Şuan takım içindeki en zeki ve topu en iyi kullanan 2. adam. Hızdan kaybediyor sadece. Çok yazık olacak.

heriflere göz göre göre tekme atan heriften beklentim olmaz. inşallah gider.

Bazilari kulubun muhasebecisi olmus yillardir sol bek sorunu cektigimizi gormeden..

Bazilari Riera'ya uzuluyor..

Bazilari Drogbaya salliyor..

Bazilari bazilari bla! bla! bla!

ne bu ya! forumun geldigi hale bir bakin. Seviye cok dusmus..

1-500 MİLYON EURO PİYASA DEĞERi Olan Tellesden fazla beklenti içindesiniz. Başarılı olacağını düşünüyorum ama piyasasının bu kadar aşağıda oldugunu bugün öğrendim ve şüpheliyim artık.

Transfermarkt in piyasa degerleri ya cok ucuk olur ya da cok düsük. Pek takma kafana. Almanlari hep yüksek tutuyorlar.. Anla yani.

Tapatalk

Takımda amrabat, dany gibi kazmalar dururken Riera nın ilk harcanan olmasına insan üzülüyor . sol bekte telles-riera ikilisi büyük takımlarda bile az görünen bir çeşitlilik olabilirdi ama işte yabancı sınırı elimizi kolumuzu bağlıyor. yapacak bişey yok. ancak dany neden hala gönderilemiyor bilemiyorum. gerekirse 2 senelik parasını verip kovsunlar. danynin 2 senelik parası rieranın yarım sezonluk parasından azdır belkide :)

Sövülecek bir TFF, sevilecek bir TD ile bu sene başarı arıyoruz. Hayırlısı..

Sövülecek bir TFF, sevilecek bir TD ile bu sene başarı arıyoruz. Hayırlısı..

Böylesi daha çok keyif veriyor inan. :) TFF bizim destekçimiz konumunda olsaydı hiçbir şampiyonluk ve hiçbir başarı bu kadar keyif vermezdi bana.

Sanki bana sol bekde güç kaybedicez gibi geliyor ama konuşmayalım. ya kuş dersiniz ya trol.

Muslera, Melo, Sneijder ve Drogba dörtlüsünün yeri malumunuz garanti. Telles'i de artik bunlara ekleyebiliriz.

Bruma sezon sonuna kadar yok, Amrabat-Dany ve Riera'da bence gönderilmesi gereken vasat oyuncular.

Son kontenjan hakkimizi Eboue, Chedjou veya Hajrovic'ten yana kullanacagiz. Her hafta ikisi tribünde oturacak mecburen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt