Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
------------Muslera--------------

Salih----Semih----Balta-----Telles (defans les biliyorum)

-----Selcuk---Melo---Emre C.---- (napim artik)

-------Hajrovic-----Sneijder-------

-------------Drogba--------------

boyle birsey oluyor, begenmedim ama neyse..

emre can salihten iyidir.hata yapsa da emre can oynasın sağbekte.

peki 2001-2002 kadrosunun şimdiki kadro seviyesinde olduğunu söyleyebiir misin ?

Gercecki olursam, cok begendim isimler vardi, perezi severdim. Capone zaten isini yapan birisiyid, galiba Mondragon da gelmisti ozaman. Sol ayakini kullanabilen iki adam vardi birisi de Ergün. Bugün bitane dogrü dürüz yok... arif sac bas yoldururdu ama candir. Serkan Aykut ligde leblebi gibi gol atiyordu, Umutlara filan benzemedi.

Takim birbirine cok daha yakindi, türklerin cogu yetenekli ve seviylei oyucnulardi, teknik, futbol zekasi filan vardi (arif, ergün, sas, ümit karan, suat, korkmaz, asik gibi) simdi bakiyorum, Selcuk bir tek avrupa seviyeli, oda uzun uzun bir zamandir, rezil ötesi, ölü den beter. Son gördügümüz kaliteli türk de Arda Turan di. O yüzden milli takimin da halo ortada. Türklerimiz bir cogu bukadar iyi olsaydi su anda, okadar pahali Drogba lara filan bile gerek kalmazdi, yada tam tersi Drogba li öyle kadro her mac 5-6 gol atardi

10 yabancı kontenjanımız var. Size göre bu 10 kişi şu an kimler olmalı?

iki gün sonrar adami asarlar, üstüne cok para harciyan bir teknik direktör nereye gittiyse en az 30 milyon avro harcatti

yok zaten magath gelsin demiyorum.istemem de gelmesini.sadece idmanlarını meşhurdur, onlardan bahsettim.çocuk oyuncağı değil bu, mancini geldiyse en az 1 sene sabredeceğiz.istersen sabretme gerçi, kapı gibi sözleşmesi var.

Ama Sneijder herkesi nasil azarladi :asd:

adam pas veriyor digerleri ayaginda topu kontrol edemiyor

sonra sansa bazileri kontrol ediyor budefa ver kac yapmak istersen digerleri topu baska yeri atiyor

macin ozetine iyi bakin acayip el kol hareketleri var, tamamen delirmek uzereydi :2aloh1:

sezon başından itibaren bi kara bulut çöktü üstümüze...isteksizlik ,ciddiyetsizlik bi takımda bu kadar had safhada olmaz.ceza verilmeli kim olursa olsun...başta selçuk inan ve burak yedeğe çekilmeli.

GrandeGS ‏@GrandeGS 12 dk.

#İDDİA | Sneijder'in G.Saray'a tavsiye ettiği John HEİTİNGA, Satın alma opsiyonlu olarak Kiralandı. Oyuncu yarın İstanbul'a gelecek. (AMK)

cry.gif

Ama Sneijder herkesi nasil azarladi :asd:

adam pas veriyor digerleri ayaginda topu kontrol edemiyor

sonra sansa bazileri kontrol ediyor budefa ver kac yapmak istersen digerleri topu baska yeri atiyor

macin ozetine iyi bakin acayip el kol hareketleri var, tamamen delirmek uzereydi :2aloh1:

Bugün en çok hoşuma giden cümle.

Sabri pası Sneijdere aktaramadi :D

3-5-2 ile yapılan resmi maç sayısı

Elazığ 2-0

Juventus 1-0

Tokatspor 2-0

Antalya 1-1

Elazığ 0-1

Gaziantep 0-0

+

Hazırlık maçları

Ajax 2-1

Celtic 0-0

RESMİ MAÇLARDA

Yenilen gol sayısı :3

Atılan gol sayısı : 6

6 maçta 6 gol atarsan ve oynadığın takımlar olağanüstü şartlarda oynanan Juventus hariç maximum PTT 1.Lig ortalamasında ise ortada büyük bir sorun var demektir.

Aynı Tokat'a Antalya 6 gol attı. Aynı Elazığ o dönem her maç 3-4 gol yiyordu. Antep maça 17 oyuncu ile çıkabildi.

Maçlara bakıyorum girdiğimizden fazla pozisyon veriyoruz. Melo-Semih-Muslera da direnmeyi bırakırsa tablo daha da beter olacak uyarması.

Hala mı 3-5-2 be hocam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt