- 16 Haziran 2010
- 204.460
- 156.657
- 6.838
Hayırdır arkadaşlar Mancini istifamı etti?
Yeni haber varmı diye bakınayım dedim 4 sayfa T.D adayları ve isimleriyle dolu. Bişey mi kaçırdım ben?
Apug sapug seyler iste, bosver..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayırdır arkadaşlar Mancini istifamı etti?
Yeni haber varmı diye bakınayım dedim 4 sayfa T.D adayları ve isimleriyle dolu. Bişey mi kaçırdım ben?
------------Muslera--------------
Salih----Semih----Balta-----Telles (defans les biliyorum)
-----Selcuk---Melo---Emre C.---- (napim artik)
-------Hajrovic-----Sneijder-------
-------------Drogba--------------
boyle birsey oluyor, begenmedim ama neyse..
Yalnız ibrahimin oynaması skandal üstüne düşmek gerekir.
peki 2001-2002 kadrosunun şimdiki kadro seviyesinde olduğunu söyleyebiir misin ?
Yalnız ibrahimin oynaması skandal üstüne düşmek gerekir.
akşam aklıma gelmedi değil.yaptırdığı ağır idmanların daha ağırını yaptırmak lazım bizim umursamazlara.
iki gün sonrar adami asarlar, üstüne cok para harciyan bir teknik direktör nereye gittiyse en az 30 milyon avro harcatti

GrandeGS @GrandeGS 12 dk.
#İDDİA | Sneijder'in G.Saray'a tavsiye ettiği John HEİTİNGA, Satın alma opsiyonlu olarak Kiralandı. Oyuncu yarın İstanbul'a gelecek. (AMK)
#İDDİA | Sneijder'in G.Saray'a tavsiye ettiği John HEİTİNGA, Satın alma opsiyonlu olarak Kiralandı. Oyuncu yarın İstanbul'a gelecek. (AMK)
Ama Sneijder herkesi nasil azarladi
adam pas veriyor digerleri ayaginda topu kontrol edemiyor
sonra sansa bazileri kontrol ediyor budefa ver kac yapmak istersen digerleri topu baska yeri atiyor
macin ozetine iyi bakin acayip el kol hareketleri var, tamamen delirmek uzereydi :2aloh1:
Bugün en çok hoşuma giden cümle.
Sabri pası Sneijdere aktaramadi![]()