Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BfAFx_lCMAAbgaT.jpg

Sezon sonunda istediğin yere girelim zaten şu güne kadar bu adamlar yollanamamış şu saatten sonra hangisini yollarsan yolla kardır ne yapalım kulübü kapatıp gidelim mi anlamıyorum bu kadar şampiyonluk takıntınızı yeni bi yapılanma var 2.olsak bile şampiyonlar ligine direk katılacağız bu kadar başarı taraftarı olmayın
ff

Bende bu sene icin senin gibi düşünüyorum zaten. 2ciliğe fitim. Sonucta direk şampionlar ligine katılacağız yinede. Ama genel beklentide şamoionluk sonucta ki bununda sorumlusu başkanèmız. Başarı başarı başarı diyen ben değildim sonucta. Başarı olamayan bende dahil gider bende değildim. Sonra cıkıp ,bana gîrede mantıklı olarak, başarıya fazla endexli olmayın deme hakını kaybediyorsun başkanèn sayesinde

Albert Riera her zaman LIG TV Spikerinin ismini soyleyisiyle hatirlicam birtane kotu vurusundan sonra gecen sene

ALBERTTTTTTTTT...............

ORETEGARIERA

Hangi rotasyon? Atıyorum Nani'yi aldık. Nani gibi, Drogba gibi isimleri kupa maçları hariç banko oynatacaksın.

Bu 10 yabanci icerisinde zaten Eboue ile Chedjou hep tribünde oturur. Kaldi iki tane. Bir hafta Hajro ile Drogba oturacak, diger hafta Telles ile Melo, daha öbür haftada o stoper (Rhodolfo/Heitinga) ve aldigimiz kanat. Hakkaten zor ve sacma bir is ama baska care yok. Sakatlar, cezalilar da olacaktir.

Edinilen bilgiye göre, Galatasaray'da 3. sezonunu oynayan ancak takımda huzursuz olduğunu ifade eden Emmanuel Eboue de takımdan ayrılabilir. Eboue'nin bu tavrına Galatasaray yönetimi de sıcak bakıyor./ GSGazete

Amrabatla riera gitmiş hayırlı olsun ama en son ardadan beri para kazanarak yollarımızı ayırdığımız bir oyuncu varmı

Riera iyi katkı verdi ben beğeniyordum ama gönderilmesi lazımdı

ya en azindan su endoganida bir sekilde turk statusunde alsalarda bari elimizde orijinali kanat olan biri olsa. nasil olsa bu sezon sampiyonluk gitti en azindan onumuzdeki sezonun az da olsa planlamasini yapariz. zaten altimizdaki takimlar baya kotu oldugundan buyuk bir ihtimalle ikinci olucaz o yuzden her mac yeni birileri denenebilinir.

verdiğim emekler için teşekkurler riera schalke maçından sonraki sevincini hiç bir zaman unutmayacagız kontenjan yüzünden yolluyoruz allah bin türlü cezanı versin tüpçü.

ff

Bende bu sene icin senin gibi düşünüyorum zaten. 2ciliğe fitim. Sonucta direk şampionlar ligine katılacağız yinede. Ama genel beklentide şamoionluk sonucta ki bununda sorumlusu başkanèmız. Başarı başarı başarı diyen ben değildim sonucta. Başarı olamayan bende dahil gider bende değildim. Sonra cıkıp ,bana gîrede mantıklı olarak, başarıya fazla endexli olmayın deme hakını kaybediyorsun başkanèn sayesinde

aynen 2.lik ve türkiye kupasını alıp sezonu bir kupayla kapatmakda cok fena fıkır değıl en azından seneye dırek aktılırız turkıye kupasınıda kazanır super kupa macı yaparz cl zaten sukurlşer olsun ıkı senedır basarılıyız iyi reklam yaptık katılıyorum yani size beende

Galatasaray'da Eboue sürprizi!

Galatasaray yönetimi, yabancı kontenjanında boşluk açmak için yoğun çaba sarf ediyor.

galatasarayda_eboue_surprizi_h4385.jpg

GSGAZETE - Yeni transferlere boşluk açmak için Dany, Amrabat ve Riera'yı göndermek isteyen Galatasaray, Bruma'yı da kiralamak istiyor. İlk olarak Amrabat'ın Malaga'ya kiralanmasıyla biraz rahatlayan yönetim, sürpriz bir hamlede de bulunabilir.

Edinilen bilgiye göre, Galatasaray'da 3. sezonunu oynayan ancak takımda huzursuz olduğunu ifade eden Emmanuel Eboue de takımdan ayrılabilir. Eboue'nin bu tavrına Galatasaray yönetimi de sıcak bakıyor. İlk olarak Dany ve Riera'dan en az birini göndermek isteyen yönetim, Eboue'nin ayrılma ihtimalini de düşünüyor. Böylece yönetim iki yeni transfer Alex Telles ve Izet Hajrovic'e lisans çıkarabilecek.Galatasaray'ın bu hafta içinde en az iki oyuncusuyla yollarını ayırıp yeni transferlere lisansçıkartması bekleniyor.

Eboue gidip veysel gelsin

Veysel en az bu formsuz eboue kadar katki yapar ve ekstra dan yabanci kontenjani acilir

Verstuurd vanaf mijn Nexus 5 met Tapatalk

Aldigi maas fazla ve sol kanat katkisi düsük olmasina ragmen, sol bek olarak gayet iyi is cikardi Riera.

Özellikle Schalke maclarindaki performansini hic unutmayacagim. Gönderilmesi de dogru karar ama.

Yolun acik olsun Albert Riera

Aşırı derecede karaktersiz olmakla birlikte oyun zekası üst düzey kaliteli bir futbolcuydu. O

Oynadığı çoğu maçta da faydalı oldu. Ahlakına kefil olmasam da futboluna kefilim, yolun açık olsun Riera...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Riera'yı ben seviyordum ve iyi hizmetleri oldu ama gönderilmesi son derece doğru.

Yalnız Riera futbolu iyi bilen bir adamdı. . Ama ne yazıkki gitmesi gerekiyordu

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aşırı derecede karaktersiz olmakla birlikte oyun zekası üst düzey kaliteli bir futbolcuydu. O

Oynadığı çoğu maçta da faydalı oldu. Ahlakına kefil olmasam da futboluna kefilim, yolun açık olsun Riera...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

riera en güzel böyle anlatılırdı zaten tb renktaş katılıyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt