Mahmut Mahmutoğlu
Cezalı
- 4 Şubat 2013
- 5.252
- 3
- 753
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ffSezon sonunda istediğin yere girelim zaten şu güne kadar bu adamlar yollanamamış şu saatten sonra hangisini yollarsan yolla kardır ne yapalım kulübü kapatıp gidelim mi anlamıyorum bu kadar şampiyonluk takıntınızı yeni bi yapılanma var 2.olsak bile şampiyonlar ligine direk katılacağız bu kadar başarı taraftarı olmayın
Hangi rotasyon? Atıyorum Nani'yi aldık. Nani gibi, Drogba gibi isimleri kupa maçları hariç banko oynatacaksın.
ff
Bende bu sene icin senin gibi düşünüyorum zaten. 2ciliğe fitim. Sonucta direk şampionlar ligine katılacağız yinede. Ama genel beklentide şamoionluk sonucta ki bununda sorumlusu başkanèmız. Başarı başarı başarı diyen ben değildim sonucta. Başarı olamayan bende dahil gider bende değildim. Sonra cıkıp ,bana gîrede mantıklı olarak, başarıya fazla endexli olmayın deme hakını kaybediyorsun başkanèn sayesinde
Aşırı derecede karaktersiz olmakla birlikte oyun zekası üst düzey kaliteli bir futbolcuydu. O
Oynadığı çoğu maçta da faydalı oldu. Ahlakına kefil olmasam da futboluna kefilim, yolun açık olsun Riera...
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi