Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzonspor, Celta Vigo'dan kiralanan Theo Bongonda'nın sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı.

Leroy fer nasıl topcu

Gomis in yakın kankasi, Fernando ile falan da arkadaş
Kulübünü ikna edersek kendisi gelir bence. Ndiaye gidecek olursa
Twente zamanında baya beğeniyordum. İngiltere'de ki performansı nasıl ama onu bilmiyorum

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gomis: “Hakkımda çıkan haberlere hem şaşırdım hem de üzüldüm. Ödeme problemi yüzünden oynamayı reddedecek karakterde bir futbolcu değilim. Sakatlığımdan dolayı oynayamadım ve takım arkadaşlarımı yalnız bıraktığım için en çok üzülen de benim.”

Gomis: “Hepimizin hedefi şampiyon olmak. Galatasaray'ın şampiyonluğunu istemeyen insanların dediklerine kulak tıkamak zorundayız. Benim size inandığım gibi, siz de bana inanın."

oyşşş

Sol bek alın artık lütfen.

borsa kapandi transfer yarina kaldi yarina dek Paydos ........

"Galatasaray'ın teklifi yaklaşık 1.5m €. Sao Paulo teklifin arttırılmasını ve 3.5m €'ya çıkarılmasını istiyor. Galatasaray'ın teklifi Junior Tavares'in ekonomik haklarının %100'ü için. Sao Paulo hakların %50'sine sahip. %50'si ise Gremio'da."

DOiJ6_xXcAEP34w.jpg

Sol bek sol bek sol bek sol bek sol bek

17-18 2. Devre

Muslera/Eray/Transfer-Batuhan

Mariano/Linnes
Maicon/Ahmet-Koray
Serdar/Denayer
Evra/Hakan

Fernando/Donk
Ndiaye/Tolga

Feghouli/Sinan
Belhanda/Selçuk
Rodrigues/Yasin

Gomis/Eto'o/Eren

18-19

Muslera/Eray/Transfer-İsmail

Mariano/Linnes
Maicon/Ahmet Ç-Koray
Transfer/Serdar
Transfer/Transfer/Soner

Fernando/Tolga
Transfer/Transfer

Feghouli/Sinan
Belhanda/Selçuk/Doğan
Transfer/Rodrigues

Gomis/Eto'o/Ahmet S

volkan şen ve bongonda ile yollarını ayıran trabzonspor'a endoğan adiliyi takdim edelim extra olarakta tarık çamdal'ı verelim

SON DAKİKA: West Ham, Inter'den Joao Mario'yu satın alma opsiyonu ile birlikte kiraladı.

Andre Ayew, kısa sürede West Ham'dan gönderilecek.

transferrrrrrrrrrrrrr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt