Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne alakası var,hiç transfer olmazsa kim şaşırır sanki 50 adam alınmış gibi diyorsun
Adam alınacak mı diyor? Gelişme var birkaç güne netleşir diyor, buradan kesin transfer olacak manasını nasıl çıkarıyorsun? Bence de illa görüşmeler vardır ve tam gün veriyorum 5 gün içinde netleşir aha oldu mu ne farkı var şimdi olmazsa da olmadığı netleşmiş olacak.

Ulan ne adamlarsiniz Mustafa Cengiz baskan olali daha 1 hafta bile olmamis ama sinifta kalmismis. Nasil bir kafa yasiyorsunuz bilmiyorum gercekten.

gercekten neyin hengamesi bu,gidin hava alın.burak elmas kendi kişisel düşüncemi söyledim diyo.önemli olan fatih hoca ve baskanın kararları

Ulan ne adamlarsiniz Mustafa Cengiz baskan olali daha 1 hafta bile olmamis ama sinifta kalmismis. Nasil bir kafa yasiyorsunuz bilmiyorum gercekten.

engel basmak zorunda kalıyorum sevdiğim renkdaşlara bile,gercekten piskolojileri bozulmus abi

Mustafa Bey'den tek beklentim mali genel kurulda Dursun Döneminin bütün pisliklerini tek tek ortaya çıkarıp rezil etmesidir, üstünü örterse diğerlerinden bir farkı kalmaz.
Ne değişecek bunu yapınca bunlar gider oburu bunları açıklar
Bize icraat lazım sponsorla gelecek başkan tişört satmayla olmaz bu iş

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Enkaz edebiyatı yaparsa ki yapıyor sınıfta kalır.

Adam video da ben enkaz edebiyatina karsiyim diyor.

Hele bir dur yav adam daha mazbatayi bir kac gün önce aldi. Neyin kafasini yasiyorsun da sinifta kaldi diyorsun daha 1 hafta bile gecmemis secileli.

Adam alınacak mı diyor? Gelişme var birkaç güne netleşir diyor, buradan kesin transfer olacak manasını nasıl çıkarıyorsun? Bence de illa görüşmeler vardır ve tam gün veriyorum 5 gün içinde netleşir aha oldu mu ne farkı var şimdi olmazsa da olmadığı netleşmiş olacak.

Mutlu edecek bir gelişme denmiş olumlu bir anlam çıkması gerekir,Ben transfer olmayacağını düşünüyorum ve kolpa olabilir mi yazdım zaten bu mali durumda kimseyi alamazlar.

Aga ben bıktım yemin ediyorum.Adnan polat gelir önceki başkanı kötüler enkaz edebiyatı yapar.Botokslu gelir Adnan polatı kötüler enkaz edebiyatı yapar.Dursun gelir alayını kötüler enkaz edebiyatının dibini yapar.Daha seçileli bir hafta olmamış başkan çıkar gelir enkaz edebiyatını başlar.Ulan birinizde geriye dönük konuşmadan iş yapın be!

Allah tan terim varmış yoksa ne olurmuş halimiz

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam video da ben enkaz edebiyatina karsiyim diyor.

Hele bir dur yav adam daha mazbatayi bir kac gün önce aldi. Neyin kafasini yasiyorsun da sinifta kaldi diyorsun daha 1 hafta bile gecmemis secileli.

Kendini belli etti şimdiden enkaz edebiyatını ilerleyen günlerde daha da artırır bi halt olmaz.En çok üzüldüğüm konuda Ayı Gökmeni haklı çıkardı başkan.

batuhan tekin oynar en kötü solbekte,dert etmeyin.fatih hoca halleder.hücum için de ahmet sivri ve sunday alimi var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt