Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndiaye bizi bitirmiş beyler, kalmak isteyeni zorla tekme tokat kovmuyoruz.

Dua edelim 16 milyon € gibi bir rakama satabilelim.

bitirmisse yerine transfer yapacaksin. yeni gelmedi bu teklif. oyle son gune onemli oyuncunu satip selcuga bagimli kalmayalim

of of offff acın ali yavuz kolu izleyin GS tvde...2001 dogumlulardan.fatih hocanın emriyle değişmiş gibi u21.ozan kabakta oynuyo.

Oyuncu illa EPL isteseydi sezon basi bize degil oraya giderdi bence

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

EPL den ciddi teklif olup olmadığını tam olarak bilmiyoruz. referansımız Osmanlısporun başkanı ise bilemem. teklif gelmişse bile verdikleri yıllık ücretin çok düşük olması muhtemel. şimdi verilen ücret Galatasarayı yarı yolda bırakacak kadar doyurucu demekki. bir ay önce gelen teklif Ndiaye ve menejeri için yetersiz olduğundan transferin son gününe kadar beklenip pazarlık yapılmış ve fiyat artınca kabul edilmişte olabilir. belkide siz haklısınız. sonuçta birçok sebep olabilir. ama Ndiaye çok mahsummuş gibi yapılan yorumlar veya Fatih Terimi suçlayan ifadeler yanlış diye düşünüyorum. ve içten içe öyle bunu kabullenmiyorum.

mustafa kapı,bozan uymaz,ali yavuz kol geleceğimizzzz:o

Donk maç içinde saçma sapan hareketler yapıyor . Kayseri maçında 2 tane olmayacak yerde faul yaptı . Allah tan gol yemedik de göze batmadı . Adam tam bir el bombası . Selçuk un zaten ahı gitmiş vahı kalmış . İnşallah Fatih Hoca bu ikiliye güvenip de hataya düşmez

Kadro zaten yetersizdi. Transfer yapın transfer. Şampiyonluk gidiyor

FT ilk geldiği gün ben olsaydım Sabri’yi göndermezdim demişti aynı şey Selçuk içinde geçerli göndermeyecek bu konuda fikri net.Ayrıca FT karşı çıkarsa Ndiaye’yi göndermeye kimsenin gücü yetmez sonuçta kendisinin tek bir lafı dahi emir konumundadır hele Albayrak’ın olduğu bir yönetimde

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

zaten anladığım kadarıyla yönetim Fatih Terime karşı çıkmadı. açıklamaları da bu yönde. Ndiaye ve menejeri zorluyor. sonuçta bildiğimiz birşey daha varki Fatih Hoca gitmek isteyeni zorla tutmaz.

U17 Milli Takımımız, deplasmanda oynadığı hazırlık maçında Portekiz'i 3-1 yendi. Sporcularımız Işık Kaan Arslan, Süleyman Luş ve Ali Yavuz Kol müsabakaya ilk 11'de başladı. Ayrıca Ali Yavuz Kol müsabakada iki gol kaydetti. @MilliTakimlar

U17 Milli takımımızın Romanya'yı 6-2 mağlup ettiği karşılaşmaya futbolcularımız Süleyman Luş ve Ali Yavuz Kol ilk 11'de başlarken Fırat Güllü ve Işık Kaan Arslan oyuna sonradan dahil oldu. Ali Yavuz Kol ve Süleyman Luş müsabakada gol atma başarısı gösterdi.

Tribun Aslan sur Twitter : "U17 Milli Takımı oyuncumuz Ali Yavuz Kol'un (Galatasaray) St George's Park Turnuvasında İngiltere'ye karşı kaydettiği gol.… https://t.co/91aEUiWOOR"

süleyman luş ve fırat güllü de cok yetenekli.fatih hoca el atsa şunlara

Ne diyecekti ki. Teklif var satmayı düşünüyoruz mu deseydi direkt.

Belki bizimkiler tok satıcıyı oynuyorlardır bilemeyiz.

Geçen sene daha sezonun başında Levent Nazifoğlu denen hain çıkıp "Bruma yı almak isteyen 15 Milyonu getirmeli, fiyatı 15 Milyondur" diyordu. Böyle yapmak daha mı sağlıklı yani kapıları daha yüksek tekliflere kapatıyorsun resmen böylece.

Bence pek şey etmemek lazım satmayacağız lafını. Diyelim satacağız dese sonra transfer gerçekleşmese ne olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt