Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tek yol asamoah hem solbek hem ortasaha.

Tolga bu takımın orta saha ağırlığını kaldıramaz.

Belhanda / Tolga ikilisi dönüşümlü oynar orda reis bu saatten sonra hiç gündemde yokken bir orta saha transferi yapılacağını düşünmüyorum açıkcası. En azından sol bek ve forvet için bir çalışma yapıldı elimize para geçerse kısa sürede 2 transferi yapabiliriz inşallah ...

Lol ne?Varsa mantıklı bir açıklaman yaz tartışalım.İkisi de yetersiz ve kötü.Sol ayaklı diye Lato oynuyor,neden tercih edildiğinin açıklaması gayet açık.

Yav neyini yazayım ligde latovleviciden kötü bek yok hatta izlemedim de PTT'de bile az vardır. Tempo yok, hız yok, defans yok, hücum yok, pasları isabetsiz yok oğlu yok. Linnes'e yakın bile değil kıyası bile komik Linnes oynadığı maçların çoğunda gayet vasat üstüydü çok bariz. Bir oyuncunun Latovlevici'den kötü oynaması için topu alıp kendi kalesine sokması gerekiyor zaten.

Şu Tottenham Sissoko’yu oynatmıyor bi kiralama filan mükemmel olurdu.

Fellaini'nin yilligi en az 4-5 milyon olur,elimizdeki oyunculara ödeme yapamiyoruz Fellaini'nin maasini nasil ödeyelim

ndiay madem gitti, ayew'i alalım. bi de holebas mıdır nedir o gelsin 6 ay.

alanya misali 2 yersek 5 atarız :D

Belhanda / Tolga ikilisi dönüşümlü oynar orda reis bu saatten sonra hiç gündemde yokken bir orta saha transferi yapılacağını düşünmüyorum açıkcası. En azından sol bek ve forvet için bir çalışma yapıldı elimize para geçerse kısa sürede 2 transferi yapabiliriz inşallah ...

Renktaşım bence ndiaye yi dursun satmıştı zaten bu nedenle mbia ile görüşülmüştü. Bu kadar kısa surede mbia dışında orta saha bulup alamayız:(

Bir mucize oluyormuş forvet ve sol bek alıyormuşuz ve orta saha da kiraliyormusuz. Opsiyon koydurup şampiyon olunca onu da alıyormuşuz. Çok mu uçtuk

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence forvete gerek yok artık. Eren oynuyor bir şekilde. Sinan da bence katkı verecek yeri geldiğinde. Orta saha ve sol beke odaklanmalıyız. Hatta sadece sol bek gelse bile ok moduna girdik artık iyice.

Musa çağıran h.o diyelim bence. Dışarıdan adam bulamaz yeni yönetim.

Asamoah'ı alabilseydik hem solu hem orta sahayı kapatırdı şerefsiz Juve biz ilgilendikten sonra oynatmaya başladı adamı

Madem bir yola girdik Ndiaye 'yi 18 mil. € 'ya sattık Belhanda 'yı da satalım 7-8 mil. € 'ya

Adam akıllı bir sol bek orta saha ve forvet alın

36396.jpg

Ama işte koskoca transfer dönemi boyunca sol bek almayı beceremedik 3 günde bu kadar transfer nasıl yapılacak ...

Büyük ihtimalle Ndiaye gider parasıyla da topçuların maaşları ödenir transfer filan yapılmaz :(

Bence forvete gerek yok artık. Eren oynuyor bir şekilde. Sinan da bence katkı verecek yeri geldiğinde. Orta saha ve sol beke odaklanmalıyız. Hatta sadece sol bek gelse bile ok moduna girdik artık iyice.
Ndiaye gidince valla sadece sol bek tamam kıvamına gelemem ben . Forvet konusunda bence de artık alınmamalı da Hoca istediği için yazdım ama ndiaye yerine birini ve sol bek kesin almalıyız . Hadi para yoktu şimdi elinde 18 civarı para var pesin olmasa da . Oyunculara da verilen peşin ile en kötü 2 aylık maaşını hemen yatırsın. Ama görürsün ndiaye satılıp kimse alınmayacak ya da saçma bir Türk oyuncu gelecek.

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fellaini çok maaş alıyor gelmesin diye mantık mı olur la,Ndiayede nerdeyse 3 M para alıyor ve bir dünya para kazandırarak gitti illaki harcanabilir biraz

fellaini astronomik ücretler istemiyorsa bence gelebilir daha yeni 30 yaşına girmiş para bile kazanılabilir,fellaini tecrübesiyle ,fiziğiyle baya iş yapar bence fernando fellaini ikilisi ligin en iyi orta saha ikilisi olur...

forvetten daha önemli ortasaha sol bek ve ortasaha olmazsa yandık artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt