Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tolga bu takımın orta saha ağırlığını kaldıramaz.
Lol ne?Varsa mantıklı bir açıklaman yaz tartışalım.İkisi de yetersiz ve kötü.Sol ayaklı diye Lato oynuyor,neden tercih edildiğinin açıklaması gayet açık.
Bu Stoke City'nin bize garezi var sanırım. Sezon başında aylarca Imbula'yı vermediler, şimdi de Imbula olmayınca onun yerine transfer ettiğimiz adamı en sıkıntılı zamanda alıyorlar.![]()
Şu Tottenham Sissoko’yu oynatmıyor bi kiralama filan mükemmel olurdu.
Belhanda / Tolga ikilisi dönüşümlü oynar orda reis bu saatten sonra hiç gündemde yokken bir orta saha transferi yapılacağını düşünmüyorum açıkcası. En azından sol bek ve forvet için bir çalışma yapıldı elimize para geçerse kısa sürede 2 transferi yapabiliriz inşallah ...
Bir mucize oluyormuş forvet ve sol bek alıyormuşuz ve orta saha da kiraliyormusuz. Opsiyon koydurup şampiyon olunca onu da alıyormuşuz. Çok mu uçtuk
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ndiaye gidince valla sadece sol bek tamam kıvamına gelemem ben . Forvet konusunda bence de artık alınmamalı da Hoca istediği için yazdım ama ndiaye yerine birini ve sol bek kesin almalıyız . Hadi para yoktu şimdi elinde 18 civarı para var pesin olmasa da . Oyunculara da verilen peşin ile en kötü 2 aylık maaşını hemen yatırsın. Ama görürsün ndiaye satılıp kimse alınmayacak ya da saçma bir Türk oyuncu gelecek.Bence forvete gerek yok artık. Eren oynuyor bir şekilde. Sinan da bence katkı verecek yeri geldiğinde. Orta saha ve sol beke odaklanmalıyız. Hatta sadece sol bek gelse bile ok moduna girdik artık iyice.