Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam bir eyşan

Bundan profesyonel filan olmaz hıyar herif.

Takım arkadaşları şampiyonluğa gidiyo tutturdu ingiltere'ye gidicem diye.

Müthiş tespit, tam gevşek çıktı... Çok hırslı ve kulüp sadakati var gibi gözüktü ilk haftalarda meğerse alakası yokmuş, o şuursuz girişleri de defaultmuş. Hırsından falan değilmiş yani.

Müthiş tespit, tam gevşek çıktı... Çok hırslı ve kulüp sadakati var gibi gözüktü ilk haftalarda meğerse alakası yokmuş, o şuursuz girişleri de defaultmuş. Hırsından falan değilmiş yani.

Biraz parayı gördü, hafif şöhret oldum havalarına girdi.

Ama havaya girdinmi Galatasaray çakar sana.

Orda sürünüp 2-3 seneye döner yine buraya hıyar.

Wagner bugun gelmedi mi lan adam yedekte

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu Ndiaye yi bir defa gözünüzde çok büyütüyorsunuz demiştim ilk transfer olduğunda dayak yemiştim forumda.

Ayrıca forumda bir söyleşisini okumuştum futbolu bırakınca avukatlık yapacağım üniversiteyi bitireceğim demişti. Vizyon sahibi insan demiştim. İngiltere Ligi bile olsa şampiyonluk şansı yüksek takımı bırakarak gitmesi tam bir vizyonsuzluk örneği.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bize bir futbolcu gelse 2 ay oynatmayız adamlar anında ekliyor kadroya

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tudoru kovmak hata değil, doğru bir karar idi. Adam hatalarını bir türlü düzeltemedi, daha doğrusu önemli maçlarda yaşananlara rağmen hata olarak görmediğini düşünüyorum. Bugün Tudor olsa bile transfer dönemi muhtemelen böyle geçecekti çünkü sorun maddi.

Son düzenleme:
Bu Ndiaye yi bir defa gözünüzde çok büyütüyorsunuz demiştim ilk transfer olduğunda dayak yemiştim forumda.

Ayrıca forumda bir söyleşisini okumuştum futbolu bırakınca avukatlık yapacağım üniversiteyi bitireceğim demişti. Vizyon sahibi insan demiştim. İngiltere Ligi bile olsa şampiyonluk şansı yüksek takımı bırakarak gitmesi tam bir vizyonsuzluk örneği.

Stoke City'i basamak olarak kullanıp Everton/Leicester/Arsenal tarzı takımlara yükselmek isteyecektir.

Fatih Terim gibi bir hocayla çalışmak yerine paul lambert gibi hıyarla çalışacak.Zaten imbula kalitesinde adam tutunamadı o ligde merak etmeyin 3-5 maç sonra yedek olur.Kesinlikle bir daha bu klübün içerisinden girmemeli.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Stoke City'i basamak olarak kullanıp Everton/Leicester/Arsenal tarzı takımlara yükselmek isteyecektir.

oynayamaz üst üste 5 maç o kalitede bir oyuncu değil topu iyi kullanamayan fizik kalitesi üst düzey bir oyuncu imbula filan orada kayboldu stoke küme düşerse suratına bile bakılmaz artık

Fatih Terim gibi bir hocayla çalışmak yerine paul lambert gibi hıyarla çalışacak.Zaten imbula kalitesinde adam tutunamadı o ligde merak etmeyin 3-5 maç sonra yedek olur.Kesinlikle bir daha bu klübün içerisinden girmemeli.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

oynayamaz üst üste 5 maç o kalitede bir oyuncu değil topu iyi kullanamayan fizik kalitesi üst düzey bir oyuncu imbula filan orada kayboldu stoke küme düşerse suratına bile bakılmaz artık

Dediğin gibi olursa daha iyi olur geri alma şansımız doğar oynar veya oynayamaz bilmiyorum ama adamın düşüncesi bu bence.

Patlayan TRT Spor beyler büyük ihtimalle. Nagatomo haberi doğru. ;)

TR'de Ndiaye'nin İngiltere'ye uçtuğunu sadece takip ettiğim Le Mundo diye bi sayfa saatler önce paylaşmış. Az önce resim de düştü. (Arka sayfada) ;)
Le Mundo da Nagatomo haberini girmiş. Görüşmeler devam ediyormuş.

Face'de bi sayfa bu. Twitter hesabı yok heralde. Sahibi kesinlikle yönetici filan diye tahmin ediyorum. Defalarca basında adı bile geçmeyen transferleri duyurmuşluğu var ve hala devam ediyor.
Önceki adı PES Türkiye idi. Sonra adamın sayfasını çaldılar. Veya kapandı ve o isimle başka biri daha açtı. Çünkü hala PES Türkiye adıyla düzenli olarak yayım yapan ve ciddi kitlesi olan fake sayfa yayım yapıyor.

Sayfanın orjinali ise Le Mundo Sports adıyla yayım yapıyor. ;)

Şu Linnes kadar bu forumda şişirilen başka bi oyuncu yok. Nagatomo kim Linnes kim? Linnes dediğin adamın performansı gece ile gündüz gibi değişken, öte yandan çok hanım bi oyuncu. İkili mücadeleden korkan pısırığın teki.
Hadi biz bilmiyoruz, o kadar TD değişti. Hiçbiri tutmadı Linnes'i. Onlar da mı hiçbir şey bilmiyor?
Linnes'in de oynadığı zamanları hatırlıyoruz. Lato'dan az kalır yanı var sanki. Onu da sürekli madara ediyorlardı.
Var.

Ndiaye.

sent via GSC

Galatasaray, Nagatomo'yu sezon sonuna kadar kiralamak için Inter'e 1 milyon € ödeyecek. Oyuncu yarın İstanbul'da olacak. (BiP Spor)

İnamotoooo

Linnes’e ikili mücadeleden korkuyo demiş biri yukarda :D

Sol bek tamam

Sıra forvet'de

Ama sanıyorum transfer'i kapattık.

Badou hıyarı yarın açıklanır 18 öilyon euro civarı.

Nagatomo’nun piyasa değeri zaten 3.5 milyon euroymus, 6 aylığına 1 milyon euro kiralama bedelini ancak dursun turşusu verirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt