Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Santon ve Dalbert daha kötü diyorlar valla İtalyanca sitelerinde. Bilmiyorum nası bi transfer olur.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Yuto Nagatomo - Pagina 1821

Uzun süredir İtalya da oynamış adam, Lato'dan daha çok katkı vereceği kesin ama büyük bir beklentiye gerek yok, sonuçta yazın muhtemelen Asamoah gelecek. Beklentiyi yaza saklayalım :)

2 gün filan yok. Bu adamlar seçimi kazandığında transfer döneminin bitmesine 10 gün filan vardı. Official olarak başladıklarında ise 1 hafta filan. Şimdi bu durumdan son 2 günde mi haberdar oldular sence? 10 gün (Hadi en kötü 1 hafta diyelim) 1 sol bek + 1 8 numara kiralamak için çooook uzun bi süre. Kimse kendini kandırmasın. Bu adamlar da çapsız çıktı...

Kim gelse ayni durum olacaktı. Artık kulübü satmanın zamanı çoktan geldi. Sıkıldım her sene Galatasaray batıyor hikayesi dinlemeyi. Avrupa’da her kulüp tek tek satılıyor, bırakalım artık biz satılık değiliz romantizmini de kendimizi Arap sermayesinin kucağına atıp keyfimize bakalım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hücumda sanıldığı kadar kötü değil. Orta kesmek yerine daha çok içeri girip yerden pas çıkaran bi oyuncu ki bu daha iyi. Hareketli oyunda beklerden gelen hava toplarına kafa vurma özelliği düşük Gomisin

Santon ve Dalbert daha kötü diyorlar valla İtalyanca sitelerinde. Bilmiyorum nası bi transfer olur.

Zaten kötü bir oyuncu değil. Bu ligde her türlü oynar ama ben forumu biraz tanıyorsam, Mariano benzeri birini bekliyorlar sol beke de. Şimdiden söyleyeyim, uzaktan yakından alakaları yok profil olarak. O yüzden tahminim, forumun çoğu kesimini memnun etmez, ama bu kötü oyuncu olduğundan veya yetersiz performansından dolayı değil. Beklentilerden dolayı. Vasat topçunun teki Nagatomo. Çok daha iyisi alınabilirdi 10 gün içerisinde. Ama vasat demek kötü demek manasında değil elbette.

Fernando'yu daha ofansif görücez artık kadroda. Tolga çakılı olarak adam akıllı oynarsa bişey kaybetmiş sayılmayız bence.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Son durumunu bilmiyorum ama son senesinde Newcastle'da iken Santon'u izlemiştim birkaç kere. Ciddi olarak çok iyi topçuydu 4 sene olmuş gerçi. Nagatomo'yu burada izleyen var mı bilmiyorum da adamın videolarından bile çok vasat olduğu görünüyor sanki bilemedim.

Alacak adam bulamıyorlar çünkü. Bitime 2 gün kaldı. Asıl yanlış olan bitime 2 gün kala satılması. Sen bizi bitime bu kadar kısa süre kala yarı yolda bırakamazsın. Yarım devre daha oynayacaksın, sene sonu seni istediğin takıma göndeririz diyerek anlaşacaklardı. Her isteyen gidecekse 2 taraflı kontratlar niye var anlamadım. En basit örnek Asamoah-Juve. BASINDA yazılanlara göre sezon başı bize gelmek istediğini açıkça belli etti adam, Twitter’da bile mesajları vardı. Ama Juve naptı? Sen bizim sol bekde Sandro’dan sonra tek alternatifimizsin, başka adam almadıkça gidemezsin dedi ve Spinazolla’yı alamayınca göndermediler.

aslında söyledikleriniz aynı kapıya çıkıyor. son günlerde adam satılmaz. satılıyorsa da yerine alternatif bulunup öyle satılır. yani koca kulüp böyle yönetilmez.

renktaşım asamoah boşa çıkınca bizim teklifle ilgilenmez bile.

Olumlu temenni ile yaklaşalım abi. Olumsuz olmak istemiyorum şimdilik :D Sonuçta yazın iyi bir para ile aklını çelebiliriz ve elbette şampiyonlar ligine katılırsak olabilir diye düşünüyorum.

Hücumda sanıldığı kadar kötü değil. Orta kesmek yerine daha çok içeri girip yerden pas çıkaran bi oyuncu ki bu daha iyi. Hareketli oyunda beklerden gelen hava toplarına kafa vurma özelliği düşük Gomisin

bu cümle dışında katılıyorum ancak bizim öyle bir oyuncuya ihtiyacımız var mıydı tartışılır. Açıkcası daha oturaklı uzun boylu kafa hakimiyeti olan bir sol bek daha mantıklı olurdu.

Galatasaray’ın Inter’den transferi Nagatomo yarın sabah 11:00’de İstanbul’da olacak. (Gamaspor)

Kim gelse ayni durum olacaktı. Artık kulübü satmanın zamanı çoktan geldi. Sıkıldım her sene Galatasaray batıyor hikayesi dinlemeyi. Avrupa’da her kulüp tek tek satılıyor, bırakalım artık biz satılık değiliz romantizmini de kendimizi Arap sermayesinin kucağına atıp keyfimize bakalım

Satılma konusunda sonuna kadar katılıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt