Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Japonyada gs store açsak tüm borcumuz kapanır başınada inomotoyu koyarız nagatomo da buradan forma gönderir

Bu gece 00:00 itibariyle tüm transferleri detaylarıyla açıklıyorum , takipte kalın.

Okaka'yı geçen senenin başında izlemiştim en son yaklaşık 1-1.5 sene önce... O haliyle gelecekse taraftarı mest eder tam bizim ligin oyuncusu müthiş bir fiziği var ve o hantal görünüşüne inat hızlı ve rahat adam geçebliyor... Tabi son halini biliyorum desem yalan olur..O dönem konu açmıştım fırsat transferleri diye Okaka-Holebas-Defoe falan vardı 2 tanesinin adı ciddi biçimde geçti bizimle..

Tabi bu dönem için iş geçti ama bundan sonraki transfer dönemlerinde ki hedeflerimiz sonradan üzerine koyarak satabileceğimiz oyuncular olmalı

Gördüğümüz gibi klüp ekonomik olarak zorluklar çekiyor belki mali konuda bir yapılandırılmaya gidilebilir ama Futbol takımının kendi kendisini döndürmesi lazım

Mesela Ndiaye-Bruma örnekleri gibi sadece formamızı giyerken değil sattığımız zamanda bize çok şeyler kazandırması gerekiyor

Gomis-Fernando-Mariano bunlar gerçekten inanılmaz topçular ama yeterli sayada tecrübeli topçumuz var bundan sonra daha genç en azından 18-27 yaş bandında topçuların peşinde olmalıyız

Satmaktan ziyade bonservisi olmayan oyunculari cuzzi maas ile getirmek daha mantikli adım. Olur bu sene besiktas sadece grup adamasina adim atarak 30 milyon euro para kaldirdi.
Keza bu sene sampiyonluk demek ligde 70 milyon euroyu kasay koymak demek.
Futbol giderlerini 60 milyon eurodan 40 milyon euroya dusurebilir misin? Çok rahat degil mi tolga 2 milyonluk, belhanda 4 milyonluk, ndiaye 2.7 milyon euroluk oyuncu degil sonucta bu giderleri dogru planlayip hak edene hak ettigi parayi verdigin surece borcta duser.
Sadece sanpiyon olarak 100 milyon euro kazanacaksin stat sponsorlugu(8 milyon euro) forma sponsorlugu(bunu 10 milyon euroya cekmen gerekir) diger satis gelirleri vs bu miktari 200 milyon euroya cikarttigin anda ne borc kalir ne dert tasa.
Oyunculara verecegin 40 milyon euro oldugunu varsayarsan 20 milyon euroda vergilerini vs ver toplamda 140 milyon euro kalir sana sadece futboldan.
İste o noktada asil olay basliyor futbol disi branslarda futbolda kazandigin geliri harcamayacaksin asla. Baskanina yonetimine yedirmeyeceksin bugun banka borclarin 300 milyon euro ise 2 sampiyonluga bunu bitirirsin.
Futbolda 70 milyon euro kazanip 60 milyon euro oyunculara harcayarak olmaz olamaz batarsin.

Ama o zaman gelmez kimse dersen ise gelmezse gelmesin basaksehir nasil yapiyorsa sende yapabilirsin. 4 verme 2 ver gelmezse performansi 2 olan 2ye oynayacak adam alirsin.

evet saat 11 oldu yavaş yavaş atatürk havalimanında toplanalım.

Volkan Kılıç@VolkanKilic__ 2 dk.
Nagatomo'nun geliş saati 11.50 gözüküyor. Oyuncu'nun İstanbul'a gelişini canlı olarak aktaracağız.

DU2pJTJX4AEiDBu.jpg

İddia ediyorum Fernando oynadikca yaninda Selcuk olmus,Tolga olmus,Donk olmus cok ta fark olmayacak ve Ndiaye unutulacak. Evet bir orta saha olsa iyi olurdu ama olmayacak hazirlayin kendinizi,öldük bittik demeye de gerek yok sene basinda Ndiaye iyi dediğimizde çöp diyen cok arkadas vardi ha super bir oyun da cikarmadi acikcasi dinamizm getirdi sadece skora katki anlamında Belhanda bile cok daha yukarda ona bakarsaniz. Bizim icin iyi oynamasi asil onemli adamlar Muslera,Maicon,Mariano,FERNANDO,GOMİS,Fegholi be Garry ,Nagatomo da kesin fark yaratacaktir. Sonucta TR liginde oynuyoruz sadece şampiyonluk umudu olmayanlarda yıpratmasın kendini madem oyle,ikinci devre spor yapsinlar,kitap okusunlar ne bileyim dizi,sinema felan takilsinlar iste.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şu fernandonun numarasını bi ben çözemedim

abv juve

Çok bekledik...

Yuto+Nagatomo+Japan+v+Saudi+Arabia+2018+FIFA+lmhF9d9KWxKl.jpg

Satmaktan ziyade bonservisi olmayan oyunculari cuzzi maas ile getirmek daha mantikli adım. Olur bu sene besiktas sadece grup adamasina adim atarak 30 milyon euro para kaldirdi.
Keza bu sene sampiyonluk demek ligde 70 milyon euroyu kasay koymak demek.
Futbol giderlerini 60 milyon eurodan 40 milyon euroya dusurebilir misin? Çok rahat degil mi tolga 2 milyonluk, belhanda 4 milyonluk, ndiaye 2.7 milyon euroluk oyuncu degil sonucta bu giderleri dogru planlayip hak edene hak ettigi parayi verdigin surece borcta duser.
Sadece sanpiyon olarak 100 milyon euro kazanacaksin stat sponsorlugu(8 milyon euro) forma sponsorlugu(bunu 10 milyon euroya cekmen gerekir) diger satis gelirleri vs bu miktari 200 milyon euroya cikarttigin anda ne borc kalir ne dert tasa.
Oyunculara verecegin 40 milyon euro oldugunu varsayarsan 20 milyon euroda vergilerini vs ver toplamda 140 milyon euro kalir sana sadece futboldan.
İste o noktada asil olay basliyor futbol disi branslarda futbolda kazandigin geliri harcamayacaksin asla. Baskanina yonetimine yedirmeyeceksin bugun banka borclarin 300 milyon euro ise 2 sampiyonluga bunu bitirirsin.
Futbolda 70 milyon euro kazanip 60 milyon euro oyunculara harcayarak olmaz olamaz batarsin.

Ama o zaman gelmez kimse dersen ise gelmezse gelmesin basaksehir nasil yapiyorsa sende yapabilirsin. 4 verme 2 ver gelmezse performansi 2 olan 2ye oynayacak adam alirsin.

Euro çok arttı maalesef şampiyon olunca o kadar para gelmiyor. Maksimum gelecek para 160 milyon TL falan. O da 36 milyon Euro eder. Ancak maaşları fazla veriyoruz bu doğru. Maaşları hak ettiği kadar versek yönetilmeyecek bir durum yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Looks as though Okaka will go to Galatasaray #FFC

bi wetfird fani görüşü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt