Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndiaye yi cok ama cok abartiyorsunuz hala. Enerjisi ve patlama gücü disinda gayet vasat bir futbolcu, bizde de ahim sahim top oynamadi.

Bir de burada günlerdir kendilerince forumda Ndiaye yi begenmeyenler ile dalga gecen sivri zekali arkadaslar var yok Ingilizler futbolu bilmiyor da o yüzden bu kadar para veriyorlar diye.

Hayir Ingilizler futbolu biliyor ama herifler de o kadar para var ki nereye harcayacaklarini bilmiyorlar, gözleri dönmüs sekilde oyuncu aliyorlar resmen. Piyasayi da kendileri belirler hale geldi neredeyse son senelerde o yüzden bu yüksek paralar.

Ndiaye üzerinden dalga gecenler, Everton'un Cenk'e nasil 22 Milyon verdigine inanamayip bok atiyordu gecen. Tutarsizlik. Tamamen ayni kapiya cikiyor.

aynen katılıyorum hatta bu ingiliz yöneticiler cidden agır mal embesil idiot dahi olabilirler ellerinden ndiayeden en az 2 gömlek daha iyi bir imbula gibi azman varken onu kiraya verip

daha düsük modeline tonla para bayıldılar

aslında fırsat buldukca bu ingilizlere cakmak lazım nasıl olsa anlamıyor mallar

vrən
‏ @evrenmanchester
1 Min.Vor 1 Minute

Ndiaye

son dakika

an itibariyle stoke city stadina geldi !!! fotolar birazdan !!

g.o.

Yarın Konya 3-1 koyar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Konunun başlığını ağlama nöbeti olarak değiştirebiliriz artık.

Herkes ağlıyor sampiyonluk gitti diye bir N'diaye belirliyor şampiyonu anasını satayım. Fernando'ya da sezonu kapattırdılar zaten "Selçuk, Tolga ile ne yapacağız" diye bir ağlama furyasıdır gidiyor. Dün ne kadarsa şansımız bugünde en az o kadar abartmayın ne iki galibiyetle şampiyon ilan edin takımı, ne de hemen karalar bağlayıp öldük, bittik edebiyatı yapın.

Ayrıca sırf yönetimden ne bekliyordunuz da sınıfta kaldı acaba çok merak ediyorum hakikaten ne bekliyordunuz? Seçilmeden transferleri bitirip (hemde seçilmesi mucize sayılırken) ertesi günü açıklamasını mı? Milyon dolarları cebinden ödeyip sorun çözmesini mi?
Bunlardan hangisini vadettiler arkadaş? Neyi vaat ettiler ki şimdi gelmiş ağlıyorsunuz? Yeter yahu.

Evet bende Cengiz'in seçilmesini istedim ama bunun tek nedeni vardı Dursun'un kaybedecek olması ve Mayıs'ta seçime gidilecek olması. Aksi takdirde 3.5 yıl daha Dursun'un kulübün içine sıçmasını izleyecektik.

Onun dışında tek şey vaat ettiler kulübü şeffaf şekilde yönetmek.

Adamlar oyuncuların maaşlarının ödenmediğini seçimden hemen öncesinde öğrendiler. Eski başkan olacak zat tehdit malzemesi olarak kullandı pazartesi ödeme var para hazır diye. Adamlar kucaklarında sağlam bomba ile başladı. Üstüne bir de N'diaye olayı çıktı söz verildiği söyleniyor eski yönetimin ki normal şeyler dönmediği bonservis ücretinin bir kısmının saklanmasından belli. Gideceğim diye tutturan oyuncu var diğer taraftan. Gönderiyorlar 1 hafta önce geldiklerini düşünürsek iyi sayılabilecek şekilde sol bek alternatifi buluyorlar. Hem maliyetsiz, hem idare edebilecek. Orta sahaya muhtemelen hoca bu dönemde düzgün birini bulamayacağız içeriden devam edeceğiz dedi.

Adamlar çıktı açık açık dediler "oyuncuların parasını ödemek önceliğimiz transfer sonra, ihtiyaç var ama transfer yapmayabiliriz de" bizzat Terim maç sonrasında söyledi hatta. Bunu duyunca ben sol bek ya alınır ya alınmaz sonucunu çıkardım fazlası olmaz dedim haklılar da bana göre. Sizde sırf medyanın gazıyla orta saha, forvet vs uçup gittiniz aşka geldiniz sonra yönetim sınıfta kaldı. Sebep?

Adamlar şeffaflık sözünü yerine getirmez, Mayıs'ta seçime gitmez o zaman sınıfta kalırlar. Adamlar zaten şuan eleştirilen şeyleri vaat etmediler Dursun'un 3.5 yil seçilmesini engellemek için geldiler. Eğer iyi idare ederlerse mayıstan sonra devam ederler.

Şimdi ota boka köstek olacağınıza Dursun gibilere ve onun ısmarlama haberlerine, elemanlarına fırsat vermeyin yönetiminize sahip çıkın.

Ndiaye'nin gitme faslını ben geçtim zaten. Yalnız, böyle bi saçmalık yapacaklarını düşünmüyordum. Fernando sakat, Ndiaye'yi yolluyorsun. Yerine oyuncu almıyorsun. Ne diyeyim ben. Allah bunlara akıl, bize sabır versin.

bu konuya bende hic mantık yürütemiyorum hoca sol bek yerine neden mesela ortasaha istemedi bunun cevabını versin kafi.

geçen 6 ay önce mi ne internette görmüştüm higuain hariç juve ile aynı maaşı ödüyoruz futbolculara ,birde orda hayvan gibi vergi var

Evet hem futbolcular burada vergi ödemiyor hem de inanilmaz paralar aliyorlar. Yani majör liglere göre daha cok para vermemiz normal tabi ama bir yere kadar. Biz affedersin resmen bokunu cikariyoruz. Cok para verdin mi de cok iyi futbolculara vereceksin. Her önüne gelene yüksek maas baglarsan iste böyle oyuncu maasi ödeyemez hale gelirsin sonunda.

Serdar'a Eren'e falan Bundesliga da kemiksiz 500 bin falan anca verirler. Biz de hem vergi ödemiyorlar hem de 2 Milyon € yu cebe indiriyorlar.

Ndiaye yi cok ama cok abartiyorsunuz hala. Enerjisi ve patlama gücü disinda gayet vasat bir futbolcu, bizde de ahim sahim top oynamadi.

Bir de burada günlerdir kendilerince forumda Ndiaye yi begenmeyenler ile dalga gecen sivri zekali arkadaslar var yok Ingilizler futbolu bilmiyor da o yüzden bu kadar para veriyorlar diye.

Hayir Ingilizler futbolu biliyor ama herifler de o kadar para var ki nereye harcayacaklarini bilmiyorlar, gözleri dönmüs sekilde oyuncu aliyorlar resmen. Piyasayi da kendileri belirler hale geldi neredeyse son senelerde o yüzden bu yüksek paralar.

Ndiaye üzerinden dalga gecenler, Everton'un Cenk'e nasil 22 Milyon verdigine inanamayip bok atiyordu gecen. Tutarsizlik. Tamamen ayni kapiya cikiyor.

Ingilizlerde cok para oldugu icin piyasa sebebiyle cenk ve ndiaye ornekleri var bu dogru

ama senden farkli dusundugum bir detay var , cenk ile ndiaye hatta bruma iyi paralara transfer oldular ama gozden kacmasin , peslerinde 10 larca klup kosmadi , everton un o an santrfor , stoke un da orta sahada boyle bir adama ihtiyaci vardi , bu iki takim olmasaydi ingiltere piyasasinda bile biri cikip bu paralari vermezdi

zaten o yuzden buyuk sans diyorum bu rakamlari turkiyeden giden oyuncularin gormesi

aynen katılıyorum hatta bu ingiliz yöneticiler cidden agır mal embesil idiot dahi olabilirler ellerinden ndiayeden en az 2 gömlek daha iyi bir imbula gibi azman varken onu kiraya verip

daha düsük modeline tonla para bayıldılar

aslında fırsat buldukca bu ingilizlere cakmak lazım nasıl olsa anlamıyor mallar

ndiaye iyi bir performans çıkartabilirse bizden kesin 1 oyuncu daha alır stoke city , hatta feghouli bu performansla devam ederse +20 milyon euroya bile satabiliriz bu piyasada

Evet hem futbolcular burada vergi ödemiyor hem de inanilmaz paralar aliyorlar. Yani majör liglere göre daha cok para vermemiz normal tabi ama bir yere kadar. Biz affedersin resmen bokunu cikariyoruz. Cok para verdin mi de cok iyi futbolculara vereceksin. Her önüne gelene yüksek maas baglarsan iste böyle oyuncu maasi ödeyemez hale gelirsin sonunda.

Serdar'a Eren'e falan Bundesliga da kemiksiz 500 bin falan anca verirler. Biz de hem vergi ödemiyorlar hem de 2 Milyon € yu cebe indiriyorlar.

ondan sonra 2 milyar tl borç nasıl oldu ? olmasa garip olurdu...

Lan çok mu zordu 20 yaşında bir scout transferi yapmak orta sahaya ? En azından derdik ki zamanımız kısıtlıydı ancak bunu aldık. Fazla maliyetide olmazdı tutarsada kazanırdık. Ama yine tarihimiz en salakça hatasına düşüp içimizden halletme yoluna gittik. 2 tane gerizekalıya kaldık

TRANSFER - Tire 1922 Spor, Galatasaray'dan 1998 doğumlu Batuhan Işık ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı.

son dk bombasi

Muslera
Mariano.. Maicon.. Serdar.. Nagatomo
Donk\Denayer.. Tolga
Feghouli.. Belhanda.. Garry
Gomis

Fernando gelene kadar bu kadro oturur umarım. Orta sahada selçuğu görmek istemiyorum asla. Denayer ön libero da iş yapabilir gibi

Gökmen Özdemir

@gokmnozdmr
21 sn.22 saniye önce
Daha fazla
Galatasaray bugün Nagatomo’ya lisans çıkartabilmek için toplam 22 milyon TL olan vergi, sgk ve TFF borçlarını ödedi.

Kap bildirimleri ne zaman gelecek yahu unuttu mu bunlar

Ndiaye ne oldu resmi açıklama yok hala

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ee peki kulüp borç batağında ve düzlüğe çıkamayacak duruma geldi diyelim. O zaman ne olacak? Ki sene sonu durum böyle olabilir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gayet basit . Klup daha da borc artisina maruz kaldikca 2 sorun yasar , ulke icerisindeki sorunlar , bankalarin isbirlikleri ile , devlet eliyle veya bir takim sponsorluk vb islerle otelenir kilifina uydurulur

fakat avrupa olceginde bunlarin yapildigi anlasildigi anda uluslar arasi men yoluyla ilgili klupler ulke disina cikamaz ve bu tip gelirlerden mahrum olur , annesinin liginde devletin ve kuruluslarin goz yummasi ile debelenir durur , gidisat oraya ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt