Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu manu denen adam a spordan kaç para aldı acaba olumsuz haber salmak için

Eğer ciddi ciddi Diagne satışında problem varsa falcaoyu almamalıyız diagne süre bulamazsa olmayan piyasası iyice çöp olur ve bu kazık açıklanamaz

Falcaodan daha hayati bir konu Diagne leşinin gitmesi. Nasıl gitmez akıl alir gibi değil. Yönetim bu konu ile ciddi şekilde ilgilenmiyor.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

manu ağır kolpalıyor buna göre falcaoyla artık görmüşmüyorduk bile apo gitti monacoya görünüşe göre geldi adam

Ben Davala'nin Yunus Mallı ya da Nuri Sahin icin gitmis olabilecegini dusunuyorum. Hele ki Nuri Sahin'i isterim. Gecen yil 1 mio euro bonservisle Werder Bremen'e gitmis. 20 mac oynamis. Belki Almanya'daki arkadaslar daha fazla bilgi verebilir.
Bu arada Davala bir sure Bremen de oynamisti..

Nuri Şahin'inden bi halt olmaz.. ne savunma yönü güçlü ne hücum..

Bizden uzak olsun

Falcaodan daha hayati bir konu Diagne leşinin gitmesi. Nasıl gitmez akıl alir gibi değil. Yönetim bu konu ile ciddi şekilde ilgilenmiyor.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gider kardeşim 9-10 bişeye gider rahat ol manu kolpacısına inanma bu herif falcao 14m kemiksiz alıyor diyordu bi şey bilmiyor

Ben Davala'nin Yunus Mallı ya da Nuri Sahin icin gitmis olabilecegini dusunuyorum. Hele ki Nuri Sahin'i isterim. Gecen yil 1 mio euro bonservisle Werder Bremen'e gitmis. 20 mac oynamis. Belki Almanya'daki arkadaslar daha fazla bilgi verebilir.
Bu arada Davala bir sure Bremen de oynamisti..
Nuri mi kaldı yaw malli gelsin asıl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt