Oğuz Balcı
Tecrübeli Üye
- 21 Temmuz 2019
- 7.495
- 5.105
- 718
bu diagne elde kalacaksa biz neden falcao ile uğraşıyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 forvet ve 6 no olmadan sampiyonluk challange yapicazbu diagne elde kalacaksa biz neden falcao ile uğraşıyoruz
bana sor bir defalcaonun storye baktım ve altımda bir ıslaklık hissetim öfff karizmanın has oğlu
Ben Davala'nin Yunus Mallı ya da Nuri Sahin icin gitmis olabilecegini dusunuyorum. Hele ki Nuri Sahin'i isterim. Gecen yil 1 mio euro bonservisle Werder Bremen'e gitmis. 20 mac oynamis. Belki Almanya'daki arkadaslar daha fazla bilgi verebilir.
Bu arada Davala bir sure Bremen de oynamisti..
gider kardeşim 9-10 bişeye gider rahat ol manu kolpacısına inanma bu herif falcao 14m kemiksiz alıyor diyordu bi şey bilmiyorFalcaodan daha hayati bir konu Diagne leşinin gitmesi. Nasıl gitmez akıl alir gibi değil. Yönetim bu konu ile ciddi şekilde ilgilenmiyor.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
değilArkadaki adam ismi çıkan menajere benziyor sanki
Nuri mi kaldı yaw malli gelsin asılBen Davala'nin Yunus Mallı ya da Nuri Sahin icin gitmis olabilecegini dusunuyorum. Hele ki Nuri Sahin'i isterim. Gecen yil 1 mio euro bonservisle Werder Bremen'e gitmis. 20 mac oynamis. Belki Almanya'daki arkadaslar daha fazla bilgi verebilir.
Bu arada Davala bir sure Bremen de oynamisti..
Falcao instagram storisinde acaba albayragimi bekliyor restauranta
ONEPLUS A6013 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi