Oğuz Balcı
Tecrübeli Üye
- 21 Temmuz 2019
- 7.495
- 5.105
- 718
şu falcao olmazsa cenk haberi içime kurt düşürdü haber de ali nacinin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tam o esnada garson kiz, sarisin, mavi gözlü, 90-60-90 diye tabir edilen, üzerinde ak renginde bir gömlek, daracik siyah pantalonu vücüt hatlarini iyice sergiler sekilde, hafif yan durarak, o bembeyaz disleriyle falcao'ya bir gülücük atarak: "bir dileginiz var mi efendim" diyor..Diğer elinde de kalem imzayı atıyor diyorsun yani, adam keyifli sonuçta:-)
İnternet de ki hamlelerimize dikkat edelim.
Yasal dışı olduğunu biliyorsun demi bu yazdıkların?
Falcaoyla ilgili gelişmeleri yazdım 3 twett iyi geceler renktaslar
Ayrıca kulüp 09.09 olayına acilen açıklama yapmalı. Taraftarlar kafayı yedi iyice.
ama son anda yattı o transferaynısını asamoh için de düşündük yok güneş sol bek tarafına vuruyor falan sonuç hüsran oldu.Uğraştığımız şeylere bak
Louis Saha hayırlı olsun diyebilir miyiz.Ortasahâaaaaaaaaaaaaa
tam o esnada garson kiz, sarisin, mavi gözlü, 90-60-90 diye tabir edilen, üzerinde ak renginde bir gömlek, daracik siyah pantalonu vücüt hatlarini iyice sergiler sekilde, hafif yan durarak, o bembeyaz disleriyle falcao'ya bir gülücük atarak: "bir dileginiz var mi efendim" diyor..
Anlat renktaş dinliyorumtam o esnada garson kiz, sarisin, mavi gözlü, 90-60-90 diye tabir edilen, üzerinde ak renginde bir gömlek, daracik siyah pantalonu vücüt hatlarini iyice sergiler sekilde, hafif yan durarak, o bembeyaz disleriyle falcao'ya bir gülücük atarak: "bir dileginiz var mi efendim" diyor..
Bu sabah fenerli bi tanidik ofise geldi
Normalde atisirdik biz onla hep dedim ahan geldi yine ne muthis transfer yaptiklarini anlatacak sandim (her yaz ayni terraaane)
Adamdan tik yok
Ya dedim hayirdir hic fenerden filan bahsetmiyorsun
Bu o......c....... Yahudi p... Baskan oldugu surece feneri biraktim dedi
Anlattigina gore kendi cevresinde cogu fenerli ayni dusuncelerde
Bu yali cocuguna zaman gectikce insanlar daha cok tav olacak gorunen o
Sinsi kopege, fenerli iyi insanlarda karsi
Bugun kap kokusu yok arkadaslar