Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o zaman evertonda 4.forvet olarak gazoz kupalarında oynamaya devam eder.Bence Cenk Tosun falan imkansız. Asıl forvet olarak gelirse gelir yoksa Falcao'nun arkasında duracğaım diye gelmez adam. Hem de Beşiktaş camiası tarafından çok seviliyor. Yedek kalma sevdasına 20 milyona yakın Beşiktaşlı ile de papaz olmak istemez. 11 oyuncusu olacaksa gelir Cenk bu saatten sonra Türkiye'ye.
hikaye atmamış ki
Merhabalar.. hoş geldiniz sefa getirdiniz....Merhaba :-)
İsteyen istediği ismi yazdırır, haber değeri yok.GS Store İzmir'de satışa çıkmış
Ekli dosyayı görüntüle 54136
vermisler duyumu
satışa falan çıkmamıştır birisi alıp arkasında yazdırmıştır.GS Store İzmir'de satışa çıkmış
moral bozucu tayfa onlineİsteyen istediği ismi yazdırır, haber değeri yok.
Izlemedigim icin bilemem ama su 3 video ürkütücü cünkü 1 degil 2 degil... biraz "sakar" birine benziyor. Sac bas yoldurma potansiyeli var. Buna nasil 40m bayilmis Chelsea, enteresan.Bence başarılı olur
Bizimkiler araplara itelemek istedi, o da gitmiyorum dedi, ki bunu da normal karsiliyorum.
Sorun tarafarda degil, Cagne'nin satilacagini medyaya servis eden yöneticilerde.
Asil onlar bu transferi zor durumda biraktilar.
Sampiyonluk kutlamasinda yok diye aspor'da bangir bangir bagirdilar "diagne satilacak" diye.
Bir allahin kulu da cikip demedi yönetimden "oyk öyle bir sey" falan diye.
Bakayoko set for Chelsea exit as Galatasaray open talks for loan move olumlu gibi @Kadir Ari modum cevirsene
yalan, orjinal formalarda isim altta yaziyor. kolpa buGS Store İzmir'de satışa çıkmış
Yedek kadro ligi Bjk'nin önünde bitirir...alin size 14 yabancılı mis gibi kadro
![]()