Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GS Store İzmir'de satışa çıkmış
01.webp

Bence Cenk Tosun falan imkansız. Asıl forvet olarak gelirse gelir yoksa Falcao'nun arkasında duracğaım diye gelmez adam. Hem de Beşiktaş camiası tarafından çok seviliyor. Yedek kalma sevdasına 20 milyona yakın Beşiktaşlı ile de papaz olmak istemez. 11 oyuncusu olacaksa gelir Cenk bu saatten sonra Türkiye'ye.
o zaman evertonda 4.forvet olarak gazoz kupalarında oynamaya devam eder.
ne yani ilk 11 başlayacak olsa beşşektaş camiası yok mu sayacak sevgilerini?

Bakayoko duzenli olarak kac mac oynamis bi arkadas "pozisyon bilgidi düşük" demiş piyasa degerlerine gore oyunculari kiyaslamamak lazim umarim bize gelirse üst duzey performans verir ancak maç kadroyla kazanilmiyor

Bizimkiler araplara itelemek istedi, o da gitmiyorum dedi, ki bunu da normal karsiliyorum.

Sorun tarafarda degil, Cagne'nin satilacagini medyaya servis eden yöneticilerde.

Asil onlar bu transferi zor durumda biraktilar.

Sampiyonluk kutlamasinda yok diye aspor'da bangir bangir bagirdilar "diagne satilacak" diye.

Bir allahin kulu da cikip demedi yönetimden "oyk öyle bir sey" falan diye.

Diagne gitmeye raziydi, adam sosyal medya üzerinden yapilan hakaretler sonrasi, birde sizin isteğinizi mi yapacam diyerek kalacağını deklare etti.

Yoksa yönetim satarim/satmam der. Bu Çakneyi neden rahatsiz etsin.

Deli herifle uğraşti taraftar, simdi kalsa bile katki almak nerdeyse imkansiz olacak.

Canimi sikan tek sey yönetimin hic bir aciklama yapmamazi Falcao konusunda ve diger bir konu ise hic bir isimin gecmemesi 6 no icin taraftar bu kadar odaklanan konuya hic bir türlu aciklama yapmamasi can sikici

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt