Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar öğlen yazmıştım sağlam bir duyumcu biliyorum adam her şeyi biliyor. Geçen hafta Feghouli gidebilir teklif var dedi Şeref Aydın bugün ne söyledi gördünüz. Yine geçen hafta yöneticilerimiz İngiltere'de 6 numara için uğraşıyor dedi bugün Bakoyoko ismi çıkmaya başladı. Az önce de Daigne takım arkadaşlarıyla vedalaşmış dedi
Duyumcu kişiyi moderatör arkadaşlar biliyor dilerseler sizle paylaşsınlar.

0

Ben de Galatasaray kültürün beşiği diyorum. Galatasaraylı olmak herkesten farklı olmaktır diyorum. Milletin anasına sövmeyelim diyorum. Bize pcden klavyeden kedi diyenin kendi kedidir diyorum. Sanki küfrediyorum. Ya arkadaş cidden bırakın şu magandalığı. Hayır yanlış anlama sana değil lafım. Ben rekabetten yanayım. Fenerli Beşiktaş lı tonla arkadaşım var hepsiyle de çok iyi anlaşıyorum. Onlarla sohbet ederken de iyi ki Galatasaraylı olduğumla beni Galatasaraylı yapan rahmetli dayıma binlerce kez şükrediyorum. Eline döner bıçağı alan taraftar yok artık çüş adam değilsin, rakip takımın taraftarının anasına küfretmek yürü be koçum kim tutar seni. Ben kendime yakıştıramıyorum abi yakıştıranlara da saygı duymuyorum yolları kapalı olsun. Saygılar.

Bu bir savas ustat. Kulubumuzu hedef alan bizi hedef almistir. Bu itlere az bile diyorum sahsen. Yakistiramiyorsan da..... i dont give a sh*t acikcasi

Arkadaşlar öğlen yazmıştım sağlam bir duyumcu biliyorum adam her şeyi biliyor. Geçen hafta Feghouli gidebilir teklif var dedi Şeref Aydın bugün ne söyledi gördünüz. Yine geçen hafta yöneticilerimiz İngiltere'de 6 numara için uğraşıyor dedi bugün Bakoyoko ismi çıkmaya başladı. Az önce de Daigne takım arkadaşlarıyla vedalaşmış dedi
Twitterden birimi?

Psg Gueye i almasa Bakayoko yu alacaktı

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Doğru mu samet @musap

Tamam gördük renktaş. Bilgi için saolasın.

Kaynağına sorsana bu Falcao uçak olayı neymiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt