Ersin Kaçar
Kırmızı Üye
- 22 Kasım 2008
- 2.395
- 1.405
- 1.723
Diagne nin takım arkadaşı yok ki!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç öyle vedalaşmaya gelmiş hali yoktuDaigne takım arkadaşlarıyla vedalaşmış.
Ben de Galatasaray kültürün beşiği diyorum. Galatasaraylı olmak herkesten farklı olmaktır diyorum. Milletin anasına sövmeyelim diyorum. Bize pcden klavyeden kedi diyenin kendi kedidir diyorum. Sanki küfrediyorum. Ya arkadaş cidden bırakın şu magandalığı. Hayır yanlış anlama sana değil lafım. Ben rekabetten yanayım. Fenerli Beşiktaş lı tonla arkadaşım var hepsiyle de çok iyi anlaşıyorum. Onlarla sohbet ederken de iyi ki Galatasaraylı olduğumla beni Galatasaraylı yapan rahmetli dayıma binlerce kez şükrediyorum. Eline döner bıçağı alan taraftar yok artık çüş adam değilsin, rakip takımın taraftarının anasına küfretmek yürü be koçum kim tutar seni. Ben kendime yakıştıramıyorum abi yakıştıranlara da saygı duymuyorum yolları kapalı olsun. Saygılar.
Bu gidişle ondan önce gelecek zatenBen Bokoboko'ya daha çok yükseldim nedense. Falcao gelirse ekime bundan sonra.
Twitterden birimi?Arkadaşlar öğlen yazmıştım sağlam bir duyumcu biliyorum adam her şeyi biliyor. Geçen hafta Feghouli gidebilir teklif var dedi Şeref Aydın bugün ne söyledi gördünüz. Yine geçen hafta yöneticilerimiz İngiltere'de 6 numara için uğraşıyor dedi bugün Bakoyoko ismi çıkmaya başladı. Az önce de Daigne takım arkadaşlarıyla vedalaşmış dedi
Duyumcu kişiyi moderatör arkadaşlar biliyor dilerseler sizle paylaşsınlar.
Doğru mu samet @musapArkadaşlar öğlen yazmıştım sağlam bir duyumcu biliyorum adam her şeyi biliyor. Geçen hafta Feghouli gidebilir teklif var dedi Şeref Aydın bugün ne söyledi gördünüz. Yine geçen hafta yöneticilerimiz İngiltere'de 6 numara için uğraşıyor dedi bugün Bakoyoko ismi çıkmaya başladı. Az önce de Daigne takım arkadaşlarıyla vedalaşmış dedi
Daigne takım arkadaşlarıyla vedalaşmış.
Yok kardeşim popüler bir forum sitesiTwitterden birimi?
Gelirse şerefsizin önde gidenidir.Ben Bokoboko'ya daha çok yükseldim nedense. Falcao gelirse ekime bundan sonra.
Nerde söyledi bunu ?Daigne takım arkadaşlarıyla vedalaşmış.
Hangi site ve kim bu?Yok kardeşim popüler bir forum sitesi
Tamam gördük renktaş. Bilgi için saolasın.Arkadaşlar öğlen yazmıştım sağlam bir duyumcu biliyorum adam her şeyi biliyor. Geçen hafta Feghouli gidebilir teklif var dedi Şeref Aydın bugün ne söyledi gördünüz. Yine geçen hafta yöneticilerimiz İngiltere'de 6 numara için uğraşıyor dedi bugün Bakoyoko ismi çıkmaya başladı. Az önce de Daigne takım arkadaşlarıyla vedalaşmış dedi