Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rahat rahat uyuyun yaw saat 3 olmuş. Gelen bilgi yarın hareketli geçeceği. Diagne ve bir ihtimal falcao açıklanabilir. 19.05 üzerinden açıklama yapacaklarmis. Ama biz bunları çok duyduk tabi, kendinizi çok sartlamayin kesin bişeyler olacak diye.
Dediğim gibi doğruluk payını bilmiyoruz. Yarın gösterecek herşeyi. Yarın ola hayrola.
Usta yine uyuyamıyorum nasıl olacak bu iş

Söylemediğimiz zaman söyleyin uyku tutmaz diyodunuz
Söylediğimiz zaman gene uyku tutmayacak keşke söylemeseydinis diyonuz
emoji3.png
bu nasi iş.

Bekleyelim arkadaşlar bilmiyoruz biz de zaten ne kadar güvenilir olduğunu ama samimi ince detaylar vererek konuştu. Eğer tutarsa foruma transferi için elimizden geleni yapacağız. Yarın olsun ve tuttursun da gerisi teferruat.

Size diyorum bir yandan ama bende de uyku falan yok. Sabah 8 de kalkicam
emoji3.png
Ben biraz da oradan çözdüm işi
Çünkü bu saatte genelde 1 2 yönetici online olurdu sanırım az önce 5 yönetici online dı :)
Neyse hayırlısı olur inşallah.
Dediğim gibi olmazsa da canınızı sıkmayın bence
Malum başkanımızın verdiği duyum bile 20 gün sonra anca gerçekleşti.
Transferde her an her şey olabileceğinin bilincindeyiz artık.Temkinliyiz yani.

Çünkü bu saatte genelde 1 2 yönetici online olurdu sanırım az önce 5 yönetici online dı :)
Yani transfer bu. Emre moru 2 hafta once aciklayacaktik Baskana gore puruz ckti

Aynen öyle son dk lar çok oluyor transferler de. Büyük paralar döndüğü için ufak detaylar bile tarafları masadan kaldırmaya yetiyor. İnşallah güzel olur yarın.

Son 5 sayfayi okuduktan sonra dursun ozbek uclusu cekesim geldi valla bugun biseyler olsun artik

yarın falcao'nun monaco ile kontrat uzattığı haberini alırız

bakayoko da napoli'ye kiralık gider

burdaki en büyük sorun şu bence bir takım şahıslar biri olumlu duyum verdi mi (medyadan muhabirlerden) ya bu kolpacı bunun hangi duyumu tutmuş ki yaaa diyorlar.Fakat yine aynı bir takım şahıslar o kolpacı dedikleri kişiler olumsuz duyum verdi mi buraya taşıyorlar sonrada yönetime giydiriyorlar.Hemen insanların içindeki umudu sökme çalışmalarına başlıyorlar yani bunların olayı yangın değil herifler negatiflikten besleniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt