- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
o uydurma haber daha çok.hem zaten yaşlı.roma 20 milyon istiyo onun için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o uydurma haber daha çok.hem zaten yaşlı.roma 20 milyon istiyo onun için
Falcao cezalı yalnızMonaco cuma günü icerde Lyon ile karsilasacak. Falcao kesin o macta kullanmak isterler ve belki de veda maci olur. Yani 1 hafta sonra ancak birseyler olacak, bosuna Falcao nöbeti tutmayin.
Sözleşmesinin son yılındaki yaşlı oyuncu bile olsa kulüpleri bonservis istiyor33lük dzekoya okadar para verilmez
veren enayidir
roma 11e almis kac sene önce
Falcao 1 maç cezalı.oynayamıyorMonaco cuma günü icerde Lyon ile karsilasacak. Falcao kesin o macta kullanmak isterler ve belki de veda maci olur. Yani 1 hafta sonra ancak birseyler olacak, bosuna Falcao nöbeti tutmayin.
Falcao cezalı o maçta.Monaco cuma günü icerde Lyon ile karsilasacak. Falcao kesin o macta kullanmak isterler ve belki de veda maci olur. Yani 1 hafta sonra ancak birseyler olacak, bosuna Falcao nöbeti tutmayin.
Falcao cezaliMonaco cuma günü icerde Lyon ile karsilasacak. Falcao kesin o macta kullanmak isterler ve belki de veda maci olur. Yani 1 hafta sonra ancak birseyler olacak, bosuna Falcao nöbeti tutmayin.
Inter*de Icardi var ve 1-2 gün önce kalacagini acikladi. Icardi + Dzeko onlar icin de lüks olur.Dzeko Cl yapacak bi inter varken monaco'nun teklifini düşüneceğini bile sanmıyorum. Monaco da bizim gibi biraz her yere saldırmaya çalışacaklar
Renktaş sakin. Bende sevmiyorum herifi. Ama Arabistan gibi lanet bir ülkeye gitmiyor diye adamı suçlayamazsın. Sözleşmeyi yapan biziz. O zaman sözleşmesine tek taraflı opsiyon koyacaktın kulüp olarak. Sezon sonu gelen teklifleri biz kabul edersek, sözleşmen fesih edilir tarzında.ABV Diagne karaktersizi. İstersen 100 tane salla her sezon benim gözümde karaktersiz bir adamsın. Senin gibi karaktersizler milyonlar kazanıyor işte dünya böyle bir yer
Gel gel 370 lerde yaprak var gelBakın daha 328. sayfadayım 2 şer 2 şer atlıyorum inşallah 350 gibi güzel haberler gelmeye başlar acayip heycanlıyım şuan
Bence Monaco forvet alınca Falcao ya nereye gidersen git dicek yani buradaki tek engel Monaco değil diğer kulüplerde işin içinde ve benim en çok merak ettiğim konu şu birşeyler netleşmeden Falcao taraftar gönderisi like larmı diyelim netleşti ve anlaştık eğer Falcao cayar Romaya falan giderse ben sizin gibi değilim kusura bakmayın anasına bacısına söverim her şeye profesyonel olarak bakmayın bence
falcao cezalıMonaco cuma günü icerde Lyon ile karsilasacak. Falcao kesin o macta kullanmak isterler ve belki de veda maci olur. Yani 1 hafta sonra ancak birseyler olacak, bosuna Falcao nöbeti tutmayin.

Açıkçası bilgim yok sergenbu b planı falcao iddiasını ortaya atan corrierre della sport nasıl kaynak @Adnan Korkut @Can Akasra ben iyi kaynak degil diye biliyorum
Öyle diyorlar yer var mıymış peki Akhisar tarafında?