Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
33lük dzekoya okadar para verilmez
veren enayidir :D
roma 11e almis kac sene önce
Sözleşmesinin son yılındaki yaşlı oyuncu bile olsa kulüpleri bonservis istiyor

Koscielny-Bordeaux 5 milyon

Dzeko-İnter vs +10 milyon

Kolarov-Fener 3milyon

Yani bonservis vermezsek adam elden kaçacak gibi

Bakayoko işini çözelim bari Diagne kalırsa idare ederiz forveti en kötü devre arası yaparız bir operasyon

ABV Diagne karaktersizi. İstersen 100 tane salla her sezon benim gözümde karaktersiz bir adamsın. Senin gibi karaktersizler milyonlar kazanıyor işte dünya böyle bir yer
Renktaş sakin. Bende sevmiyorum herifi. Ama Arabistan gibi lanet bir ülkeye gitmiyor diye adamı suçlayamazsın. Sözleşmeyi yapan biziz. O zaman sözleşmesine tek taraflı opsiyon koyacaktın kulüp olarak. Sezon sonu gelen teklifleri biz kabul edersek, sözleşmen fesih edilir tarzında.

Gitmez abi adam, zorla mı? Ben olsam bende gitmezdim Arabistan’a. Kaldı ki bu adam daha önce oralarda oynamış bir adam, belli ki güzel günler geçirmemiş orada.

Biz kiralık ve bonservissiz futbolcu işini yapabiliyoruz sadece.

Ne zamanki bonservisli bir futbolcuya talip olduk.O takimdan transfer yapmak yerine tuhaf bir sekilde elimizdeki topcuyu o takima kaptirdik.
Fernando & Onyekuru➡Banega&Falcao.

Eğer şu Diagne gitmez,birde forvet alamassak b.k yutmuş kaz gibi bakakalırız.

Bence Monaco forvet alınca Falcao ya nereye gidersen git dicek yani buradaki tek engel Monaco değil diğer kulüplerde işin içinde ve benim en çok merak ettiğim konu şu birşeyler netleşmeden Falcao taraftar gönderisi like larmı diyelim netleşti ve anlaştık eğer Falcao cayar Romaya falan giderse ben sizin gibi değilim kusura bakmayın anasına bacısına söverim her şeye profesyonel olarak bakmayın bence

Falcao gibi bi futbolcuyla anlaştığında kulübümle anlaşırsanız gelirim der, gidip adama kulübüne baskı yap diyemezsin. O da bizimkilerin niyetini ciddi görüp paylaşımları beğenebilir, ben bunda sorun görmüyorum.
Ama baktı ki iş bitmiyor, kendi açıklamasında söylediği gibi geleceği için önündeki seçenekleri değerlendirir doğal olarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt