- 4 Ağustos 2019
- 20
- 13
- 198
Kız arkadaş ayrı isterse aylık 50 sine saplasın..adam çok eşlilikten bahsediyor aynı mı
Çok eşlilik normal ve helal olan birşey. Sorun yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kız arkadaş ayrı isterse aylık 50 sine saplasın..adam çok eşlilikten bahsediyor aynı mı
Ula birine zor katlanıyoruz ne 4 tanesinden bahsediyorsun.Simdi arkadaslar dogruya dogru hangimiz 4 tane kadin istemezdik![]()
Okadar para olsa seve seveSimdi arkadaslar dogruya dogru hangimiz 4 tane kadin istemezdik![]()
KEŞKE işler dediğin gibi olsa kağıt üstünde güzel duruyorMitroglou gitsin Falcao gelsin (Falcao-Diagne)
Ozornwafor kiralansin, yerine DOS gelsin. (Bakayoko)
Bir tane yerli stoper, bir tane de yerli orta saha alınsın, kadro tamamlansin.
Yunus'u 3-4 m EUR'a satalım FFP'yi sıfırlayalim.
Mis.
Hepsi doğru ama Ozan'ı yönetim değil Terim oynattıGeçen yazdan beri neden sorunlu ?
6 ay forvetsiz kaldık yönetimin en büyük eksisi bu ben de kızdım sizler gibi..Fakat artılara bakrsak
- Onyekuru geldi ne idüğü belirsiz adam dediler şampiyonluğun mimarlarından oldu..
- 16 milyona satılan badou 6 ay sonra cüzi bir ücretle geri geldi..
-Ozan Kabak sıfırdan piyasaya sürülüp 11 milyon getirdi
-Garry tam elimizde patlayacakken araplara itelendi
-Devre arası komple stoperlerler yenildendi şu an muazzam 2 stoperimiz var
-Yine devre arası Cagne gelirken herkesin ağzının suyu akıyordu net hatırlıyorum
-Bu yaza bakalım bedavaya babel gibi bir kalite alındı yanında sürpriz yumurta Jimmy durmaz
-Ozornwafor diye gencecik bir adam aldık 300 bin euroya
-Seri bana göre son dönemlerin en zor transferiydi 1 haftada oldu bitti
Haksızlık ediyorsunuz beyler iyi birşey olunca Terim veya oyuncular kötü olunca yönetim... Mustafa Cengiz yönetimi mükemmele yakın işler yapmıştır (geçen yazki forvet skandalı olmasa mükkemmel diyecektim)
Diagne reisi 1 sezon daha izlemek isteyenler like
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Ula birine zor katlanıyoruz ne 4 tanesinden bahsediyorsun.
bu tarz konularda elbette hak veriyorum sıkıntı şurda ki geciken alacağız denilen adamlar gelmedi devre arası son güne kadar bekleyip iki kazna alındı şimdi falcao diye başkan bizzat atıldı ortaya hasan şaş yalanlamıştı ne güzel Seri konusunda efsane iş çıkardılar hak yememGeçen yazdan beri neden sorunlu ?
6 ay forvetsiz kaldık yönetimin en büyük eksisi bu ben de kızdım sizler gibi..Fakat artılara bakrsak
- Onyekuru geldi ne idüğü belirsiz adam dediler şampiyonluğun mimarlarından oldu..
- 16 milyona satılan badou 6 ay sonra cüzi bir ücretle geri geldi..
-Ozan Kabak sıfırdan piyasaya sürülüp 11 milyon getirdi
-Garry tam elimizde patlayacakken araplara itelendi
-Devre arası komple stoperlerler yenildendi şu an muazzam 2 stoperimiz var
-Yine devre arası Cagne gelirken herkesin ağzının suyu akıyordu net hatırlıyorum
-Bu yaza bakalım bedavaya babel gibi bir kalite alındı yanında sürpriz yumurta Jimmy durmaz
-Ozornwafor diye gencecik bir adam aldık 300 bin euroya
-Seri bana göre son dönemlerin en zor transferiydi 1 haftada oldu bitti
Haksızlık ediyorsunuz beyler iyi birşey olunca Terim veya oyuncular kötü olunca yönetim... Mustafa Cengiz yönetimi mükemmele yakın işler yapmıştır (geçen yazki forvet skandalı olmasa mükkemmel diyecektim)
ffpden paraya ihtiyacımız var beğenmiyoruz oldu bitti geçerli sebep bence diğer türlü daha ürkütücü olur satmakBen diagne yi gönderelim diye bahane arıyorum nerdeyse 4 eşi var üstüne beni de alabilir diyeceksiniz az kaldı
Beyin de lazım Diagne'de o yok meselaDiagne'nin yarısı kadar fiziğe sahip olmayan bebeler iki kızı idare ediyor.