Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzonspor, Yunus Mallı ile anlaşma sağladı. Yunus, yarın 16.00'da İstanbul'da olacak. (A Spor)

mehmet ayan denen adam az önce başakşehir ne derse o olur, başakşehir ben irfanı fener'e veriyorum derse irfan fener gitmek zorundadır benzeri bi açıklama yaptı. bunlar ne yiyor ne içiyor bilmiyorum. irfan galatasaray'a gelecek diye kudurdular.

bir de fener'in teklifi biz bonservisini alalım, irfan başakşehir'de oynasın şeklindeymiş. şundan bile tek amaçlarının bizi engellemek olduğu o kadar açık ki.

Ömer Bayram'ın hareketine penaltı çalındı 2-0 diye sus pus olmayalım utanmaz arlanmazlar Twitter'da hashtag açmışlar aleyhimize bir de bunlar ne kadar arsız utanmaz aşağılık pislik bir camia böyle aşağılık pislikler

mehmet ayan denen adam az önce başakşehir ne derse o olur, başakşehir ben irfanı fener'e veriyorum derse irfan fener gitmek zorundadır benzeri bi açıklama yaptı. bunlar ne yiyor ne içiyor bilmiyorum. irfan galatasaray'a gelecek diye kudurdular.

bir de fener'in teklifi biz bonservisini alalım, irfan başakşehir'de oynasın şeklindeymiş. şundan bile tek amaçlarının bizi engellemek olduğu o kadar açık ki.

Tersi olsaydı oyuncu bir MAL değildir onun duyguları hisleri var oynamak istemiyorsa zorla yollayamazsın diye küçük beyniyle akıl dolu konuşmalar yapacaktı.

Hocam veriyor küsküyü..

Çocukluğu gençliği yöneticiliği Galatasaray kompleksi ile geçmiş yalı Çocuğunun amacı belli Fatih Hocam istedi diye irfan ı almak..

Fatih Hocam acılı adana yerken sen sütünü içiyordun yalı Çocuğu

Ver hocam şunlara çoşkuyu 😂

Ts bjkyi yenerse saka maka geliyor ust siralara

Lig sonunda fbjknin onunde ligi bitirebilirler

Onlar satılmış köpekler hiç bir değerleri yok

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Es7Lew_XIAIAxQd.webp

1 dk boyunca güldüm. 😂

TERİM KAYBEDECEĞİ TOPA GİRMEZ diye umuyorum. İrfan konusunda açık açık bu kadar rahat konuşmasının nedeni budur inş. Oyuncudan söz falan almıştır belki ne bileyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt