- 16 Haziran 2010
- 204.570
- 156.814
- 6.838
Trabzonspor, Yunus Mallı ile anlaşma sağladı. Yunus, yarın 16.00'da İstanbul'da olacak. (A Spor)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocanin ‚risklere girerek‘ söylemi kafami takildi. Limit ve FFP kast etti net.
Dunyada oyle bir futbol kulubu henuz yoktur diye umit ediyorumozan turhani 15m avroya satarlarsa neden olmasin
Yeter da bir de Ferro gelse müthiş olur ya müthiş.Hocanın fırsat transfer dediği yedlin
Olursa irfan can gelir, irfan olmaz ise Malatya’daki oyuncu gelir
İrfan ile uğraşana kadar keşke Yunus'u alsaydık çok iyi transfer.Trabzonspor, Yunus Mallı ile anlaşma sağladı. Yunus, yarın 16.00'da İstanbul'da olacak. (A Spor)
İşte futboldan anlayan renktaşım. Ferro cuk oturur ya çok istiyorum inşallah odur ve gelir.Fatih Terim'in Luyindama'yı dışarıda bıraktığını düşünürsek umarım fırsat transferi Ferro'dur
Yapma rengo yapma. Bu adamın bir tane bile sivrilen özelliği yok. Bizden uzak allaha Yakınİrfan ile uğraşana kadar keşke Yunus'u alsaydık çok iyi transfer.
mehmet ayan denen adam az önce başakşehir ne derse o olur, başakşehir ben irfanı fener'e veriyorum derse irfan fener gitmek zorundadır benzeri bi açıklama yaptı. bunlar ne yiyor ne içiyor bilmiyorum. irfan galatasaray'a gelecek diye kudurdular.
bir de fener'in teklifi biz bonservisini alalım, irfan başakşehir'de oynasın şeklindeymiş. şundan bile tek amaçlarının bizi engellemek olduğu o kadar açık ki.
opsiyon olsada düsmezlerse olacakti.Yav Diagnede opsiyon yokmuş yine dönecek adam hay anasını satayım
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Onlar satılmış köpekler hiç bir değerleri yokmehmet ayan denen adam az önce başakşehir ne derse o olur, başakşehir ben irfanı fener'e veriyorum derse irfan fener gitmek zorundadır benzeri bi açıklama yaptı. bunlar ne yiyor ne içiyor bilmiyorum. irfan galatasaray'a gelecek diye kudurdular.
bir de fener'in teklifi biz bonservisini alalım, irfan başakşehir'de oynasın şeklindeymiş. şundan bile tek amaçlarının bizi engellemek olduğu o kadar açık ki.
Ferro ya ihtimali bile çok mutlu ediyor.Açıkçası Ferro uygun opsiyonlu alınırsa Gedson kadar değerli hamle olur.