Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim, İrfan konusundaki açıklamaları ile hem yönetime biraz daha şartları zorlayın diyor hem de İrfan'a diren mesajı veriyor. İrfan biraz uyanık biriyse başakşehir'de zaten gözden çıkarılmışım, istediğim takıma bırakın gideyim yoksa benden hayır gelmez dediğinde başakşehir nereye kadar direnebilir ki.

Denetci firma 1.3 milyar daha borclari var aslinda ama tam takip edilmiyor gibi bisey yazilmisti.

Fb borcu en az 6milyar tl

Bizde de 3.4 milyar ama 1.6 milyar alacak gozuktugunden net borc 1.8 milyar tl. Yani serefsizlerin 4 te biri.

Ama serefsiz basin, o alacak hanemizde 1.6 miluar yazmiyor gibi davraniyor yillardir ve "GS in da fenere cok yakin borcu" diyor.

Daha biri cikip da o itlere ulan borc alacak farkina neden bakmiyorsun, adamlarin net borcu 1.8 milyar seninki 6 milyar tl iken demiyor.

Fb nin bundan sonra sahibi koc holdingdir. Ve onu isterse katar seyhine satar. Ama o kadar salak katarli da bulmak zor.

Ancak devletin tepesi katarliya 10 milyar tl verirse ortulu odenekten belki mumkun olur.
[/QUOTE]

Grup içi borç - alacak ilişkisi ile maskelemişler sanıyorum. Öyle bir şeyler yazılıp çizilmişti.
20 yıl boyunca Aziz in 2 dudağına mahkum oldular, hala akıllanmadılar. Aynı zihniyetle başka birinin peşinde koyun oldular..
Beter olsunlar !!

Maddeleri öğrenebilseydik keşke. Kap'a hiç ayrıntı vermiyoruz artık. Falcao transferinden beri
Bilerek yapiyorlar artik sanirim. Ingilizler de opsiyon var demis ama ne kadar merak ettim simdi. Gecende Rodop 6.5 milyon sterlin mi demisti?

Soyle sezon sonu 7-8 milyon euro verseler iyi olur.

Es7O6uQWMAEPT1X.webp

Bilerek yapiyorlar artik sanirim. Ingilizler de opsiyon var demis ama ne kadar merak ettim simdi. Gecende Rodop 6.5 milyon sterlin mi demisti?

Soyle sezon sonu 7-8 milyon euro verseler iyi olur.

Euro idi galiba tam hatırlayamadım
Hem miktarı hem de hangi şartlarda devreye gireceğini merak ediyorum. Bekleyelim bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt