- 16 Haziran 2010
- 204.570
- 156.814
- 6.838
West Brom sign Galatasaray striker Mbaye Diagne on an initial loan with an option to buy [Sky Sports]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kanka Muriqi ve Jailson totalde 22 milyon Euro'ya satılmış gözüküyor. Öyle yada böyle kara düzen satıyorlar.Abi hadi yaa adamlar 6 ay bedava oynayacak mesut'a limitten yer açılsın diye serdar aziz ve gustavo'nun maaşında indirime gitmiş ne kirli bir düzendir arkadaş bu
West Brom sign Galatasaray striker Mbaye Diagne on an initial loan with an option to buy [Sky Sports]
Gitmesin arkadaş, lütfen. Alalım bunu.
Hazar dediyse gitmez, transferi yatar belki?
Bilerek yapiyorlar artik sanirim. Ingilizler de opsiyon var demis ama ne kadar merak ettim simdi. Gecende Rodop 6.5 milyon sterlin mi demisti?Maddeleri öğrenebilseydik keşke. Kap'a hiç ayrıntı vermiyoruz artık. Falcao transferinden beri
18/19 eşleşmemizde inanılmaz bir görüntü vermişti sonra ne oldu bu seviyeye düştü anlayamadım ama o maçlardaki haliyle evet bu ligin Pique'si olurFerro gelirse ligin piquesi olur
Parayı hemen Apple başmış kral :red:
![]()
Küfür edeceğim şuna, bekliyoruz adam telefon bakıyorParayı hemen Apple başmış kral :red:
![]()
Maliyetliyse oly e nasil gitti renktasLala oly’e gitmiş bize de yazılıyodu demekki ya maliyetli geldi ya da hoca Yedlin’i istedi
Bilerek yapiyorlar artik sanirim. Ingilizler de opsiyon var demis ama ne kadar merak ettim simdi. Gecende Rodop 6.5 milyon sterlin mi demisti?
Soyle sezon sonu 7-8 milyon euro verseler iyi olur.
İnşallah Ferro gelirse forma hediye edicem.