Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir ton çirkefliği yap
Her boku ye
Pişkin pişkin yediğin bokları itiraf et
Dört elden kollan
Yargılayan ceza veren ,kardeşim sen ne yapıyorsun diyen olmasın

Ortada hala başarı yok üstüne milyarlarca borç

BURAYI OKUYAN EZİKLER

İşte bu yüzden kafanız boktan çıkmıyor daha da boka batacaksınız.

Düşünüyorum İrfan Can'a o paralar verilir mi?Mümkün değil ama yerine Belhanda-Emre Akbaba ikilisinin oynadığı aklıma gelince mecbur da alınmalı diyorum.Ha son güne bırakmadan alternatif oyuncuları alsaydık şu ana kadar ne âlâ ama bu saatten sonra da üçe beşe bakmadan alınmalı artık.Fener 5 milyar borçla neyi var neyi yok ortaya koyup o kadar isim aldı ve sırf yatırımları heba olmasın diye bizi devre dışı bırakmak için İrfan Can'a da salça oldu.Çünkü biliyorlar ki biz yarışta isek kazanırız ve biz kazanırsak da onlar batar.Mayis ayında onların yok oluşunu görmek için verilen rakamın üzerine çıkıp risk almak bizi batırmaz ama biz kazanırsak onlar batar.Hatta artırıyorum bizim yarışta olmamız bile onların üzerinde baskı oluşturuyor ve psikolojileri bozuluyor.O yüzden de Acun, Nihat,Rıdvan,Ali Koç vs.kim varsa bu transferin bizim lehimize bitmesine engel olmak için çabaladı, çabalıyor ancak biz yine de hocamızın isteğini yapalım,İrfan da bizi isterken alalım.Galibiyetlerle oluşan güzel hava üzerine derbi öncesi bir de transfer kazananı olursak şampiyonluk yolunda öne geçmemiz yakındır.Özetle bu transferde "attigimiz taş ürküttüğümüz kuşa değecek".

Irfan Can Kahveci GALATASARAY'DA
Bizzat az önce Başakşehir emektarlarından biri ile görüştüm. Ismini vereyim. Şaban Ayten kendisi Başakşehir'in ahçısı (Gülmeyin).
Futbolcular ile arası muazzam kendisi de yakınen tanıdığım olur. Bahsettiğim kişi akşam üzeri Irfanla görüşmüş. Irfan şunu ifade etmiş " Galatasaraya gitmek istiyorum. Galatasaray kariyerim için en iyi seçenek bu saatten sonra Avrupa'ya gitme durumum kolay değil. Anlaşırlar ise Galatasaray'a anlaşamazlar ise sözleşmem bitince yine Galatasaraya giderim."
Camiamıza hayırlı olsun.

Luyindama bu saatten sonra gitmesin yeri dolmaz ihtiyacımız olacak 20 küsür maç var, Yedlin gelsin kapatalım transferi işte.

Luyindama'yı tukaka edenler Maalesef Fatih Hoca'da Dahil 1-2 sene sonra 25-30 milyon eurolara transfer olduğunda başlarını taşlara vuracaklar.Aston Villa'dan başka takıma transfer olması için bizdeki champ ligi dönemindeki performansı yakalaması yeterli.

image.webp

hizlanmaya bak ofofofoffff

Sinan aynen onu da dedi. Zamaleke oynayan takımlar genelde şişirme topla çıkıyor o yüzden de olabilir demişti. Ama ikisinin de en beğendiğim yorumu mohamed ceza sahasına yaklaşınca bambaşka adam oluyor yorumu

Golün her türlüsünü atması çok önemli yavv. Heycanlanmamak elde değil cidden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt