Alp Tuğcan
Sarı Üye
- 9 Haziran 2015
- 803
- 25
- 488
Falcao bey 15 ocaktan beri paylaşım yapmıyor. Her gün çocuklarıyla karısıyla instadan çıkmayan adamdan tık yok. Kaçırdılarmı naptılar bu adamı yahu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Testis kebabı yapıyor beyzademiz.Falcao bey 15 ocaktan beri paylaşım yapmıyor. Her gün çocuklarıyla karısıyla instadan çıkmayan adamdan tık yok. Kaçırdılarmı naptılar bu adamı yahu
Ridvaninda Galatasaray li forması var hemde çocukta değil,İrfan fenere gitmek istese bugün iş biterdi. Yarın göksel bizimkilerle görüşme bile yapmazdı açardı bir telefon şu kadar verdiler anlaştık üstüne çıkıyor musunuz diye sorardı biterdi o iş
Haftasonu girdi + pandemi var daha nasıl transfer yetişecek bilemiyorum. Yedlin gelir bi de yusuf bence o kadar45 saat kalmış
Lisans için süre ise pzt. 17.00'da bitiyor galiba
Zamalek gibi günlerce naz yapalım, yok ona göndereceğiz, yok buna göndereceğiz diyeDiagne EPL'de şov yapsın da sene sonu açık arttırmaya çıkaralım![]()

Ridvaninda Galatasaray li forması var hemde çocukta değil,
Ben de severim de...Benim oldugum yerde feghouliye laf yapilmamali
Ben de severim de...
Bugün fişek gibi gençleri görünce ve Feghuli'nin maaşını düşününce bizimkisi "Mantık ayrılığı"
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zaten adı geçen isimlerden yurt dışından olan Yedlin ve Ferro var.Haftasonu girdi + pandemi var daha nasıl transfer yetişecek bilemiyorum. Yedlin gelir bi de yusuf bence o kadar
10.00 ila 17.00 arası açıkHafta sonu kap kapalı değil mi ?
Hafta sonu kap kapalı değil mi ?
Bu yedlin hadi anlaşıldı geliyor diyelim karantinaya mı kalacak?Zaten adı geçen isimlerden yurt dışından olan Yedlin ve Ferro var.
İrfan ve Youssuf ülkede zaten
Halledilir istenirse yav