Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kuşlar Ayrıca bu teorilerine güçlendirmek için ingiltere'yi örnek gösteriyorlar.Bizim de işimize gelir bu çünkü ingiltere'de 1888'den bile şampiyon ilan edilen takım var.

Bu haysiyetsizlere ne zaman hak ettikleri cevap verilecek merak ediyorum.
En güzel cevabı sahaya odaklanıp şampiyon olarak vermeliyiz zira adamlar günde 2-3 kere bizi konuşuyor sosyal medyada paralı adam tutup algı yapıyorlar, siyasiler, medya herkes organize olmuş bunları şampiyon yapmak için hangi birine cevap vereceksin. İşimize odaklanmalıyız bizi saha dışına çekmeye çalışıyorlar.

Arkadaş dinlemiyorsunuz diyorum dün Irfanla konuştum. Adam gitmek istemiyorum dedi. Bir kez daha Şaban abiye buradan selamlar. Sabah kolpa diyenleri de esefle kınıyorum. Bizde yalan hilaf olmaz. :D
Abi umarım irfan dik durur ve hem sen mahcup olmazsın hem sitede irfanı fenere göndermeye çalışan cinslere ders olur

bu ne herkesi mi yemledi ali koc.
o altaya faul calinan pozisyon icin Trt spor’da ali gültiken diyor ki hakemi tebrik ederim görüp erkenden faulu caldı devam ettirmedi.
ben başta ironi sandım ciddi ciddi dedi bunu

Irfanlik biesey yok artık basakin adami birakmasini bekliyoruz

Şu şartlarda İrfan'ın bize gelmesi için ya İrfan'ın ya da Göksel'in büyük Cimbomlu olması lazım. Ya da Abdürrahim veya hocadan biri elini cebine atıp kişisel servetlerinden kasa kolaylığı sağlayarak tarihin en büyük Cimbomlusu mertebesine yükselecekler.

En güzel cevabı sahaya odaklanıp şampiyon olarak vermeliyiz zira adamlar günde 2-3 kere bizi konuşuyor sosyal medyada paralı adam tutup algı yapıyorlar, siyasiler, medya herkes organize olmuş bunları şampiyon yapmak için hangi birine cevap vereceksin. İşimize odaklanmalıyız bizi saha dışına çekmeye çalışıyorlar.
Sinirle yazdım, mantıklı düşününce karşı tarafı kâle almamak onlar için daha acı olacağı kanısındayım, haklısınız.

Hocamızın Herşey para değil lafıyla aslında zekası kıt kompleksli yalı Çocuğuna laf sokuyor..

Yalı Çocuğunun amacı belli hocamızın istediği transferlere taş koymak...

Ne demiş atalarımız it ürür kervan yürür

30773108-23E0-4CC7-9EA1-B50FAE1F9ABB.webp

İrfancan denen şahıs bizi çok istiyorsa tepkiyi koyacak arkadaş, nasıl James Harden beni takaslamazsanız Nets'e antremana bile çıkmam ben vereceğim herşeyi verdim diyorsa, EmreA(acı ama gerçek) ben GALATASARAY'da oynamak istiyorum diyorsa gidecek Göksel'e ben herşeyi yaptım misyonumu tamamladım GALATASARAY'a gidiyorum anlaş diyecek, sen nasıl Fatih TERİM'in arkasında 96-00 arası koşturduysan bende hocama kavuşucam diyecek bu iş bitecek eğer para peşindeyse zaten baksın işine en kral yerli oyuncunun ..... ! GALATASARAY'a gelecek adam Kaptan Bülent gibi kadro dışı kalmayı bile göze alacak, hasan şaş gibi monaco arsenal liverpool istese bile gemiyi terk etmem diyecek, demiyormu o zaman 10€ f7 ye hayırsız ola.

Biz irfan'a odaklanana kadar neden Alex Teixera'yı zorlamadık? 10 milyon euro maaşçılar gelmeden yazayım adam hala boşta.

Cezamız bitti. Gençler ceza veriyorsunuz ama hakkaniyetli olun. Şurda akşama kadar ırkçılık yapılıyor. Ben ırkçılıkta yapmadım. Çöl eşşeği ne zaman beridir ırkçılık oldu ki ben ırkçılık yapacak adam değilim. Küfürlü konuşmamızı da kabul ediyorum onda da hata yaptık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt