Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birader sen önce insanlara nasıl hitap edileceğini öğren ondan sonra konuşuruz

Şu tavra bak şunları ben yazsam direk konudan postalarlar neyse tarafsız modum diye geçin
İnsanlara iftira atip normal davranilmasini bekliyorsan hayatini tekrardan sorgula. Camur at izi kalsin baskalarinda yapabilirsin. Az tavir gosteriyorum bile sana

Mimar yanlış yönlendiriyor o zaman. Fransa medyasına göre Falcao gittikten sonra forvet arayışına girecekler.

5 m falan vereceklerse hiç almasınlar yav öyle sacma iş mi olur
onca maliyetin altına bonservisi yok diye girdiler

Aydin forumun en buyuk trollerindendir. Hatta Bundan dolayi ihrac yemistir. Ben daima adminlere danisip burada yazarim bu tur konulari. Kendilerine de sorun. Anca bos bos kuru iftiralar. Baska yaptigi yok
Aydının yalnız eskisine göre daha olgun tavırları mevcut. Ceza yemeden önce felaketti Troll konusunda. kendisi bilir beni bile çıldırttı o dönemlerde.

Troll tavırları eskisine göre yok gibi. Yalnız akına geleni pat diye yazıyor işte.

Gökselde bizim maçları kaçırmıyormuş.
30. Saniye hocanın yanında.

Aydının yalnız eskisine göre daha olgun tavırları mevcut. Ceza yemeden önce felaketti Troll konusunda. kendisi bilir beni bile çıldırttı o dönemlerde.

Troll tavırları eskisine göre yok gibi. Yalnız akına geleni pat diye yazıyor işte.
Yaziyorsada camur atmayacak. İftira atmayacak gerisi umrumda degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt