- 15 Haziran 2019
- 2.219
- 1.627
- 648
Yalanlara bak bizimkiler diyo monaco forvet almadan onlae diyo falcao gitmeden bugün maçın bitmesini bekliyorum yangının kralı geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yasinida unutmayalim buda var, hadi dünya yildizi olsun hatrin kirilmasin, yinede, drogba güclü fizigle afrikali olma avantajiyla bukadar her takimda tutunabildi, falcao ayni etkiyi yaparmi bilinmez. ugrastirmalari artik kabak tadi vermeye basladi, bizim forvet transferine mutlaka ihtiyacimiz var, kacinilmaz bir gercek.
o zaman taraftarı iyi keklemiş.Ankara'da söylüyor bunu, Tav tabelası var.
Tekrar ediyorum Diagne yarin ingiltere saati 18.00 kadar satilmaz ise elimizde kalacak
o zaman bir hafta daha beklesinler hırbolarMonaco bizim falcaoyu almamızı bekliyo
En başından beri Diagne’nin kalacağını düşünüyorum.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
serro medya milleti galyana getiriyor, sanmiyorumki falcao gelmedi diye herseyi yok sayip baskani istifaya cagiralim, biz bukadar kör veya nankör degiliz!
Ben de maç için Ankara'ya geldiğinde havaalanındaki gençlere öyle şaka yaptı diye algılamıştım o videoyu...o zaman taraftarı iyi keklemiş.
Astın villa rb leipzigden augustin ile görüşmelere başlamış bu sabah.Tekrar ediyorum Diagne yarin ingiltere saati 18.00 kadar satilmaz ise elimizde kalacak
istedikleri bonservisi vermek istemiyoruz o yüzden salmıyorlar.Gece attım lequipe haberini habere göre monaco Falcaonun ayrılmasını bekliyor yıldız golcü almak için.Jardim öyle söylemiş ve istenilen para 5 milyon euroymuş.
Falcao ilk maçına 17 sinde çıkacak neden falcaoyu salmıyorlar anlamak güç o güne kadar illa forvet alırlar
Ya abi hadi yaBi 2.5m veririz bence bonservis olarak. Gomis'e de vermiştik buna da verilir.