Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalanlara bak bizimkiler diyo monaco forvet almadan onlae diyo falcao gitmeden bugün maçın bitmesini bekliyorum yangının kralı geliyor

schneiderin'in ismi kalmış sadece
yasinida unutmayalim buda var, hadi dünya yildizi olsun hatrin kirilmasin, yinede, drogba güclü fizigle afrikali olma avantajiyla bukadar her takimda tutunabildi, falcao ayni etkiyi yaparmi bilinmez. ugrastirmalari artik kabak tadi vermeye basladi, bizim forvet transferine mutlaka ihtiyacimiz var, kacinilmaz bir gercek.

eto bile 3 sezonda tonla gol attı falcao' çok çok daha iyisini yapar bence. adebayor bile neler yaptı geldiği zaman

Tekrar ediyorum Diagne yarin ingiltere saati 18.00 kadar satilmaz ise elimizde kalacak

Gece attım lequipe haberini habere göre monaco Falcaonun ayrılmasını bekliyor yıldız golcü almak için.Jardim öyle söylemiş ve istenilen para 5 milyon euroymuş.

Falcao ilk maçına 17 sinde çıkacak neden falcaoyu salmıyorlar anlamak güç o güne kadar illa forvet alırlar

serro medya milleti galyana getiriyor, sanmiyorumki falcao gelmedi diye herseyi yok sayip baskani istifaya cagiralim, biz bukadar kör veya nankör degiliz!

İstifaya çağıranlar olabilir ama asıl önemli nokta taraftarın eskisi gibi yönetimi desteklemeyecek olması. Yönetim taraftar desteği ile ayakta kaldı ve buna hala ihtiyacı var. Ha bire taraftarı timsaha yatırırsan niye destek çıksınlar sana? Bir, değil, iki değil, üç değil. Dalga geçer gibi aylarca oyalayıp sonuç alamıyorlar.

Gece attım lequipe haberini habere göre monaco Falcaonun ayrılmasını bekliyor yıldız golcü almak için.Jardim öyle söylemiş ve istenilen para 5 milyon euroymuş.

Falcao ilk maçına 17 sinde çıkacak neden falcaoyu salmıyorlar anlamak güç o güne kadar illa forvet alırlar
istedikleri bonservisi vermek istemiyoruz o yüzden salmıyorlar.

5 sayfa geriden okuyarak geldim, her yazinin icinde falcao ismini gordum. Bu transfer nobetinde falcao ismi kac kere yazilmistir renktaslar? Bu kadarda olmaz, gelecekse aha takim gelsin oynasin. Gelmeyecekse dunyanin sonu degil.

Bi 2.5m veririz bence bonservis olarak. Gomis'e de vermiştik buna da verilir.

Uruguaylı futbolcu Diego Forlan, profesyonel futbol kariyerini noktaladığını açıkladı. 40 yaşındaki futbolcu son olarak Hong Kong ekibi Kitchee’de forma giyiyordu.
Ne bekledik seni be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt