Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın renkdaşlar,ön libero için biraz daha bekleriz epl de takımlarında istenmeyen oyunculardan 1 tane getiririz kiralık .

Monaco forvet almadan kap gelmez diye düşünüyorum

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diagne ye 1 teklif bile yoktur..

Apo nun 8..9 teklif var lafı kesinlikle yalan.. pazarlama taktiği..

8 bile veren varsa verilmesi gerekiyordu bizim süperzeka yönetim biz 13 e aldık
14 isteriz kafasında elimizde patlayacak bu adamın sonu kiralık gitmek hatta maaşının da çoğunu biz vereceğiz..

Yapılacak çok basit.. Falcao bonservis verilmeden alınacak 6 numara kiralanacak..

Bı diagne yi paf takımına gönderelim sürünsün orda ..her hatasında da para cezası keselim

Falcao gelmezse gelmemesine üzülmem de yönetimin bu kadar dillendirip bu işi bitirememesine üzülürüm. Kendilerinin yaptığı olumlu bütün işleri bir transfer uğruna heba edecekler tabi benim nazarımda değil transfere önem veren taraftarlar nazarında.

Dün arabada radyospor dinliyordum. Yayına Turgay Kıran katıldı. Falcao transferi olumsuz olursa Mustafa Cengiz ve yönetiminin istifası bekleniyor dedi adam... Bir transfer olmadı diye bir kulüp başkanı istifa eder mi arkadaş?

Sadece bu transfer değil.Lütfen biraz
Galatasarayın iyiliği için at gözlüklerini çıkartalım.olayları canımızın istediği gibi görmekten vazgeçelim.
Galatasaray daha iyi yönetilmeyi hakediyor.Senelerdir hakediyor.

Henüz transfer sezonu kapanmadı.sponsorların durumu falan..
Hepsini göreceğiz ve ona göre bir genel analiz yapılacak..

Si on résume, - Onyekuru

✅

, manque que le visa. - Jardim va installer Panzo en DC - On est sur Ben Yedder et Michy en 9 (+ Pellegri dans un 4-4-2 donc ?) —————- - départ 90% de Falcao - Rony Lopes valorisé 25M€, vers Séville (swap avec WBY?) - Sidibé VM aujourd’hui

Onyekuru bitti vizesi bekleniyor.
Jardim bla bla.
4-4-2 de Bstshuayi ve Ben Yedder oynayacak

FALCAO 90% Gidecek

Bugün gazetelere göz gezdirdim. Her gazete Bakayoko'yu transfer etmek istediğimizi yapmış. Bakayoko-Schneiderlin-Elneny üçlüden biri transfer edilecekmiş. Ali Naciye göre öncelik Schnderlinmiş. Şükrü Hanedar Evertonla konuşacakmış. Ayrıca Cenk içinde nabız yoklanacakmış.

Paul Oanuchu içinse menejeri söz vermiş. İsterseniz öncelik sizin demiş.

Falcao için en önemli haberi Ali Naci yapmış. Falcao imzayı atarsa ilk senelik ücreti olan 5.5 milyon euro imza attığında banka hesabına yatacakmış. İlk senelik ücretini peşin istemiş.

Şükrü Hanedar çoğunlukla menejerlerin kaldığı bir oteldeymiş. Odalar arası mekik dokuyormuş. Cumadan sonra görüşmeler sıklaşacakmış.
ilk seneligi pesin istemek nedir ya, nekadar yüzsüz bu futbolcular, bi destur de ya, zaten gereksiz bi sekilde milyonlara boguldunuz, bu nedir arkadasim.

Bu kadar maaliyeti vardı falcaonun da çıkıp her mikrofona uğraşıyoruz diyorsunuz taraftar baskısı iyice arttı üstüne 433 vs hep falcaolu paylaşım yapıyor şimdi işin içinden nasıl çıkacaksınız

Schneiderlin için Galatasaray, Fenerbahçe ve son Beşiktaş ilgilenmeye başladı. Işığı gören geliyor.

Ulan Diagne Dün gidiyordu Bugün gitmiyor Falcao Dün geliyordu Bugün gelmiyor Manyak oldum iyice delircem.

Falcao gelmezse gelmemesine üzülmem de yönetimin bu kadar dillendirip bu işi bitirememesine üzülürüm. Kendilerinin yaptığı olumlu bütün işleri bir transfer uğruna heba edecekler tabi benim nazarımda değil transfere önem veren taraftarlar nazarında.

Dün arabada radyospor dinliyordum. Yayına Turgay Kıran katıldı. Falcao transferi olumsuz olursa Mustafa Cengiz ve yönetiminin istifası bekleniyor dedi adam... Bir transfer olmadı diye bir kulüp başkanı istifa eder mi arkadaş?

Ayrıca Galatasaray taraftarının Falcao’nun sosyal medya hesaplarına bize gel diye yalvarmasını da hiç anlamıyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

herşeyi geçtim de ilk senesini peşin istemek nedir?
hiç böyle bir ödeme yapıldı mı acaba Türk takımlarından bir yabancıya?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt