- 15 Aralık 2011
- 18.629
- 7.344
- 1.513
Günaydın renkdaşlar,ön libero için biraz daha bekleriz epl de takımlarında istenmeyen oyunculardan 1 tane getiririz kiralık .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o film yattı faruk, yattıııııTek umidimiz al rayyan
Cuma ne alaka yahu, mantıksız zamanlama...
Falcao gelmezse gelmemesine üzülmem de yönetimin bu kadar dillendirip bu işi bitirememesine üzülürüm. Kendilerinin yaptığı olumlu bütün işleri bir transfer uğruna heba edecekler tabi benim nazarımda değil transfere önem veren taraftarlar nazarında.
Dün arabada radyospor dinliyordum. Yayına Turgay Kıran katıldı. Falcao transferi olumsuz olursa Mustafa Cengiz ve yönetiminin istifası bekleniyor dedi adam... Bir transfer olmadı diye bir kulüp başkanı istifa eder mi arkadaş?
ilk seneligi pesin istemek nedir ya, nekadar yüzsüz bu futbolcular, bi destur de ya, zaten gereksiz bi sekilde milyonlara boguldunuz, bu nedir arkadasim.Bugün gazetelere göz gezdirdim. Her gazete Bakayoko'yu transfer etmek istediğimizi yapmış. Bakayoko-Schneiderlin-Elneny üçlüden biri transfer edilecekmiş. Ali Naciye göre öncelik Schnderlinmiş. Şükrü Hanedar Evertonla konuşacakmış. Ayrıca Cenk içinde nabız yoklanacakmış.
Paul Oanuchu içinse menejeri söz vermiş. İsterseniz öncelik sizin demiş.
Falcao için en önemli haberi Ali Naci yapmış. Falcao imzayı atarsa ilk senelik ücreti olan 5.5 milyon euro imza attığında banka hesabına yatacakmış. İlk senelik ücretini peşin istemiş.
Şükrü Hanedar çoğunlukla menejerlerin kaldığı bir oteldeymiş. Odalar arası mekik dokuyormuş. Cumadan sonra görüşmeler sıklaşacakmış.
Falcao gelmezse gelmemesine üzülmem de yönetimin bu kadar dillendirip bu işi bitirememesine üzülürüm. Kendilerinin yaptığı olumlu bütün işleri bir transfer uğruna heba edecekler tabi benim nazarımda değil transfere önem veren taraftarlar nazarında.
Dün arabada radyospor dinliyordum. Yayına Turgay Kıran katıldı. Falcao transferi olumsuz olursa Mustafa Cengiz ve yönetiminin istifası bekleniyor dedi adam... Bir transfer olmadı diye bir kulüp başkanı istifa eder mi arkadaş?
Ulan Diagne Dün gidiyordu Bugün gitmiyor Falcao Dün geliyordu Bugün gelmiyor Manyak oldum iyice delircem.