- 3 Haziran 2015
- 56.915
- 66.045
- 4.143
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
*
Boşa güzelleme yapma bomboş bir oyuncu elneny, ulan gerçekten fernandoyu öveceğim aklıma gelmezdi ama Fernando bundan 3 gömlek daha iyi topçubeklediğin sertlikte değil ancak pozisyon bilgisi daha fazla, morgan'dan daha fazla top kazanır. Ancak tekrarlıyorum top kapma noktasında agresif değildir.
morgan dan iyi . Tam tiki taka topçusu. Bu sene oynayacağımız oyun possesion olduğundan takıma cuk diye oturabilir. Defansif yönü iyi değildir ama . oyun kurma konusunda insiyatif üstlenebiliyor çoğu zaman. yaşınıda hesaba katarsak bonservisini tek haneli rakamlara alabilirsek zorunlu opsiyon şeklinde alabilirizSahiden Elneny'i izleyip bilgi verebilecek var mı? Arsenal topçusu kötü olmasa gerek
EvetSen kahinmisin?
Fifa oynar gibi yorum yapmışsın kardeş sübannalahBunun icin mi fernando'yu postaladiniz?!
Ben dedim size bu beceriksizler ordusu daha iyisini alamaz. Bazi arkadaslar fifa oynuyor zannediyor kendilerini. Degil iste. Önce yerini doldurmadan adam yollamayacaksin. Oyuncun istedigi kadar gitmek istiyorum desin, YOL LA MA YA CAK SIN!
Apo o sırada nereye gidiyormuş ?Apo havaalaninda birakinda gidelim Falcaoyu alalim bari demis dostlar haberiniz vardir sanirim.
Sahiden Elneny'i izleyip bilgi verebilecek var mı? Arsenal topçusu kötü olmasa gerek
evet aklınca dalga geçti taraftarla.Apo havaalaninda birakinda gidelim Falcaoyu alalim bari demis dostlar haberiniz vardir sanirim.