Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20C3ECE9-23C1-4447-83FD-A54E210DF202.webp

Apo havaalaninda birakinda gidelim Falcaoyu alalim bari demis dostlar haberiniz vardir sanirim.

beklediğin sertlikte değil ancak pozisyon bilgisi daha fazla, morgan'dan daha fazla top kazanır. Ancak tekrarlıyorum top kapma noktasında agresif değildir.
Boşa güzelleme yapma bomboş bir oyuncu elneny, ulan gerçekten fernandoyu öveceğim aklıma gelmezdi ama Fernando bundan 3 gömlek daha iyi topçu

Elneny gerçekten vasat bir oyuncu arsenalde 2-3 maçını izledim ve bu adam nasıl burda oynuyor demiştim. gerçekten abartmıyorum. belki de benim izlediğim maçlarda kötüdür bilmiyorum. morgan gelsin daha iyi. 2 oyuncuya da hevesli değilim beni heyecanlandırmıyor. umarım bakayoko gelir ama bu adamı da almak zordur.

Sahiden Elneny'i izleyip bilgi verebilecek var mı? Arsenal topçusu kötü olmasa gerek
morgan dan iyi . Tam tiki taka topçusu. Bu sene oynayacağımız oyun possesion olduğundan takıma cuk diye oturabilir. Defansif yönü iyi değildir ama . oyun kurma konusunda insiyatif üstlenebiliyor çoğu zaman. yaşınıda hesaba katarsak bonservisini tek haneli rakamlara alabilirsek zorunlu opsiyon şeklinde alabiliriz

Bunun icin mi fernando'yu postaladiniz?!

Ben dedim size bu beceriksizler ordusu daha iyisini alamaz. Bazi arkadaslar fifa oynuyor zannediyor kendilerini. Degil iste. Önce yerini doldurmadan adam yollamayacaksin. Oyuncun istedigi kadar gitmek istiyorum desin, YOL LA MA YA CAK SIN!
Fifa oynar gibi yorum yapmışsın kardeş sübannalah

Falcao 10 ağustosa kadar gelmezse sözleşme uzatır 1 sene daha 9 ağustostaki monaconun maçından sonra belli olur her şey ayrıca bakayoko nere elneny nere umarım yalandır elneny gerçekten

Elnenye kotuliyenler, Melo aldigimiz zaman yilin bidonu diye secilmisdi adam burda efsane oldu gitti.

Tabi ilk oncelik Bajayoko ve Schneiderlin ama onlar olmuyorsa El Neny en azindan Lig icin yeterlidir.

Sahiden Elneny'i izleyip bilgi verebilecek var mı? Arsenal topçusu kötü olmasa gerek

el nenynin ilk geldiği sezonu izledim devre arası gelmişti...Baya beğenmiştim o dönem tempolu ayakları iyi tam bizlik bir oyuncuydu...sonrasındaki 2 sezon neredeyse hiç denk gelmedim o ara yedek kalmış sanırım..Zaten son sezon ben izledim diyen de yalan konuşur 8 maça çıkmış ligde onlarda da ortalama yarım saat oynamış..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt