Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün gazetelere göz gezdirdim. Her gazete Bakayoko'yu transfer etmek istediğimizi yapmış. Bakayoko-Schneiderlin-Elneny üçlüden biri transfer edilecekmiş. Ali Naciye göre öncelik Schnderlinmiş. Şükrü Hanedar Evertonla konuşacakmış. Ayrıca Cenk içinde nabız yoklanacakmış.

Paul Oanuchu içinse menejeri söz vermiş. İsterseniz öncelik sizin demiş.

Falcao için en önemli haberi Ali Naci yapmış. Falcao imzayı atarsa ilk senelik ücreti olan 5.5 milyon euro imza attığında banka hesabına yatacakmış. İlk senelik ücretini peşin istemiş.

Şükrü Hanedar çoğunlukla menejerlerin kaldığı bir oteldeymiş. Odalar arası mekik dokuyormuş. Cumadan sonra görüşmeler sıklaşacakmış.
Bi transfer içinde yapmasaymış keşke. Özel olarak odalara gitmiş. Galatasaray yöneticisi en nihayetinde

fernandonun şampiyonluğa en büyük katkısı arenadaki maçta robinhoyu gözleriyle savunup şov yapmasını sağlayarak başakşehir transferinin önünü açması ve başakın oyun planının değişmesi vesilesiyle abuk subuk puanlar kaybetmesine dolaylı yoldan neden olmasıdır

:asd: iyi bağlantı.

Ya iyide ugraasiyoruz demek mutlaka alacagiz anlamina mi geliyor.

Normal sartlarda her taraftar o paralara aptallik olur demeli.

Ben Falcao hayraniyim resmen ama 25 milyon ne arkadas, bu nasil ticaret. Ölü yatirim resmen.

Öyle Sampiyonlar Liginde parasini cikarir olayini gececeksiniz bi kere. Yok öyle dünya.

Kısmen doğru ama bu işin marka yönü var kadronda diagne değil falcao olunca da dünyada bu konuşuluyor. Drogba wesley bunlar hala konuşulan topçular. Ki Falcao kendi kulubunden 8 alıyor bize de aşağı yukarı o fiyata gelir gelirse. Bu iş vitrin işi birazda.

skora katkı bakımından çok kötüydü.
35lik atibanın bile daha fazla skora katkısı oldu oynadığı süreler dahilinde.

Bir kere 6 numara bi oyuncudan skora katli beklemeyeceksin.

Ayrica skora defansif anlamda katki yapmis olabilir mesela. Üstelik en kritik macta cikti sahaneye assist ve gol atti.

Basaksehir macinda son yarim saat rakip alanda agresif pres yaparak takimi inanilmaz rahatlatti, Basak cikamadi bile.

Satış veya elden çıkarma konusunda çok kötüyüz. 31 gollü Diagneyi bile satamıyoruz, halbuki oyuncuyla açık açık gönül kırmadan konuşulsaydı zamanında oda daha anlayışlı olurdu. Sanki kendisi inata binmiş gibi.
Tam bir Tarık Çamdal vakası

Aslında Belhanda konusunda kesin bu sezon satılır diye düşünüyordum, yalnız ona sıra gelmediki bir türlü.

Renktaş dediğine katılıyorum da sende çok kötümsersin biraz dağıt kafandaki olumsuz düşünceleri
Aci tecrübeler maalesef renktas. Sen de benim gibi Adnan Polat, Prandelli, Forvetsiz tranfser dönemlerini vs. yasasaydin... hajrovicler, ontiverolar, kazim kazimlar, pinolar yere göre sigdirilmiyordu... görünen köy kilavuz istemez.

Basit isleri cok zorlastiriyoruz. Ben buna sinirleniyorum ve üzülüyorum.

Bu takimin forvet sikintisi 1 yildir belli. 1 yildir adam akilli bir forvet arastirip getiremediler.

Kısmen doğru ama bu işin marka yönü var kadronda diagne değil falcao olunca da dünyada bu konuşuluyor. Drogba wesley bunlar hala konuşulan topçular. Ki Falcao kendi kulubunden 8 alıyor bize de aşağı yukarı o fiyata gelir gelirse. Bu iş vitrin işi birazda.

Evet ama bizim bu islere girecek lüksümüz yok. Olsa al birsey demem.

Ama bunun icin finansal yapin saglam olacak. Ondan sonra prestij islerine gireriz.

Aksi halde kumar olur.

Yahu bu diagneyi neden satmaya çalışıyoruz Galatasaray 10 milyon e zarar eder ama batmaz. Gönder a 2 ye , her ters hareketinde bas yüklü para cezalarını 4 yil mi kontratada as takımı gösterme futbol hayatını bitir bu salağın .. İnsanı deli ediyor ya.

Aci tecrübeler maalesef renktas. Sen de benim gibi Adnan Polat, Prandelli, Forvetsiz tranfser dönemlerini vs. yasasaydin... hajrovicler, ontiverolar, kazim kazimlar, pinolar yere göre sigdirilmiyordu... görünen köy kilavuz istemez.

Basit isleri cok zorlastiriyoruz. Ben buna sinirleniyorum ve üzülüyorum.

Bu takimin forvet sikintisi 1 yildir belli. 1 yildir adam akilli bir forvet arastirip getiremediler.
Hatırlanmaz mı o dönemler culio vs. rezaletti ama o kadar kötü durumda da değiliz bende inanmıyorum 6 no ve falcao transferlerine diagneye sevgi gösterelim

hürriyetteki haberi ali naci yazmış olmalı.zaten onun iddiaları.ali naciye göre shnederlin en yakın isim gibi

Bu Diagne kalacak giderse anca devre arası gider yoğun baskılarla..

Yapılacak iş Belhanda ( Şahsen beğeniyorum oyununu ) satılacak.. Seri onun bölgesine kaydırılacak..

6 Numara ya pas trafiğiğni sağlayabilen biri gerek.. ve tabiki falcao..

Acele etmeliyiz.. 3 haftamız kaldı işin şakası kalmadı artık..

Abürrahim sırıtıyorsun ama yerler seni diyeyim

France Football: "Sevilla 9M€ teklif etti, ardından Lazio da devreye girdi. Ancak 16,5M€ bonservis bedeli ve Şampiyonlar Ligi, Yusuf Yazıcı'yı ikna etti."

Bu Sevilla her yerden çıkıyor

Falcao Hayırlı Olsun diye mesaj atan bütün twitter hesaplarını spamlayıp kapattırmamız lazım.Başka türlü başa çıkılmaz bu primci kolpacılarla.Hele o Selman Öztürkmüdür nedir o kavasa ayrı tutuluyorum.

Diagnenin kaldığını çıkan haberlerden anlıyoruz herkese kiralık teklifi yapıp duruyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt