Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Beyler bu nasıl bi fark yuhhhh
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nabil Fekir: "Sevilla'dan teklif aldığım doğru ancak kabul edemezdim. Real Betis ile anlaşma noktasına gelmiştim. Betis için her şeyimi vereceğim"
Sikinti en bastan gomisin son dk satilmasi ile basladi zaten yaz transfer basinda satilsa yerine adam alirdik illa ocakta kim iyi forvetini gonderirAbi zaten mantık güzel ama işleyiş ve tercih edilen oyuncu sıkıntılı
Ömer ToprakKaan Ayhan değildir o isim. Araştıralım bakalım diyecem de başk yerli kim var ki almanyada. Yabancı alacak halimiz yok
artırıyorum 41Bakayoko seri belhanda feghouli babel 5lisi Diagneye 40 gol attirir
41 kere masallahartırıyorum 41
Lecce'nin forvet arayışında Burak Yılmaz olmayınca rota tamamen Kostas'a döndü ama oyuncu Galatasaray'da kalmak istiyor. (Corriere del Mezzogiorno)
![]()
fesih edeceğiz kiralık sözleşmesini ve bir miktar para ödeyeceğiz başka çare kalmadı artık çünküLecce'nin forvet arayışında Burak Yılmaz olmayınca rota tamamen Kostas'a döndü ama oyuncu Galatasaray'da kalmak istiyor. (Corriere del Mezzogiorno)
![]()
![]()
Publimetro Colombia ''Falcao için masadaki tek gerçek teklif G.Saray'dan..''
Soldaki ablamızla tanışmak isterim![]()
Publimetro Colombia ''Falcao için masadaki tek gerçek teklif G.Saray'dan..''
Falcao, Kostas forvet hatti kotu degil, Yeterki kaliteli bir 6 ve falcao gelsin gerisi onemli degil