Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eldeki gerçek bilgilerle olası senaryo
G.Saray, Diagne’yi PL’de son gün olan yarın ( kapanış:19:00) Aston Villa’ya satmayı başarırsa;
Falcao, Cuma cezalı olduğu O.Lyon maçında Monaco’ya veda eder..
G.Saray, PL’de transfer kapanınca açıkta kalan 6’lar için masaya oturur.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Diagneyi satmak icin, bugun MUTLAKA kap gelmesi lazim, Kap yerin gelirse yetismez, cunku evrak isleri ve saglik kontrolu var.

aspor bi elneny haberi paylaşmış twitterdan son dk diye ,içeriğinde takvim haberi var:asd:

Nahitan nandezi çok istiyordum ben ederinin baya üstüne gitmiş adam sıradan takımlar bile bu paralı verebiliyorsa biz yandıkki ne yandık

Çünkü sabahları Lequipe gibi bilindik kaynaklar haber giriyorlar transferin gerçekleşmesi için şu lazım şu lazım diye ve biz de olumsuzluğa düşüyoruz.

Akşamları da kolpalar çıkıyor etkileşimin en yüksek olduğu saatlerde herkes onlara inanıyor ama Lequipe veya Bülent timurlenk yazınca yalandır ya oluyor.Herkes inanmak istediğine inanıyor

Çünkü sabahları Lequipe gibi bilindik kaynaklar haber giriyorlar transferin gerçekleşmesi için şu lazım şu lazım diye ve biz de olumsuzluğa düşüyoruz.

Akşamları da kolpalar çıkıyor etkileşimin en yüksek olduğu saatlerde herkes onlara inanıyor ama Lequipe veya Bülent timurlenk yazınca yalandır ya oluyor.Herkes inanmak istediğine inanıyor
Nalet olsun böyle düzene.

Gustavo Cuellar neden ilk sıraya yazılmaz anlamadım. Kesiciliği, sertliği muazzam, ayakları iyi, gol katkısı yüksek. Fiyatı iyi, Yaşı da müsait. Böyle adamlar varken ne gerek var kiralık peşinde koşmaya. Satmasan bile 4-5 sene kafan rahat olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt