Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli arap atı gibi açıldı şuan PL'de falan iyi takımlarda oynar bence

İlk 3 hafta çok önemli belli ki transferler yine son güne kalacak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Transfer yapacağına her şeyi bırakıp Ankara'ya koşmuş.
Kupayı kaldırmasa ölecek

IMG_20190808_001351.webp

ya bunlar adamla anlaştı cuma günü getirecekler bizimle eğleniyorlar ya da sabır sınırlarını aşırı derecede zorluyorlar

Yok abi ya Ahmet Bulut işin başındayız diyor daha. Nasıl iş anlamadım. Bir de hiç alternatifimiz yok mu Falcao Falcao dedik olmazsa son gün 2. Diagne alıp gelinir gibi duruyor. İnşallah yanılırım bu mevzuda.

Adam başkandan ziyade, çoban gibi açıklama yapıyor. Nedir len o "İnşallah KAPta görürüz"...

Ya amma taktiniz

Sanki seri bi adim önde oynayinca Kevin de Bruyne olacak yapmayin beyler

Bu adamin oyunu herzaman böyleydi,göze hos gelmez ama gayet faydali ve etkili olur

Her gecen Mac daha da iyi olacaktir ama sacma sapan beklenti icine girmeyin pas oyununda iyi olan bir oyuncudan de Bruyne Wijnaldum katkisi bekleyenler var
Kimse seriden de bruyne gibi yardırmasını beklemiyor ki. Takım savunması için 6 numara istiyoruz. Bu sayede serideki yük hafifleyecek biraz daha hücumda etkili olacak

Bu maçın ölçü olacağını düşünmüyorum ,stoperlerimizi de yerden yere vurmaya hakkımız yok . Nitekim top kapmaya çalışan bir orta sahamız yoktu maalesef.
O açığı kapatmanın kolay olacağını düşünen yoktur herhalde.
Yalnız çok kaliteli ayaklar oldu takımda,yedek oyuncu profillerimizde öyle, şuan için tek eksik enerji ve bitiricilik.
Falcao , bakayoko ve onyekuru ile eksik noktaları doldurursak ligde herhangi bir rakibimiz olabileceğini sanmıyorum .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt