Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao resmen müspet olmasa bu kadar rahat açıklamalar yapamazlardı demek ki iş bitmiş ufak detaylar kalmış bize de hayırlı olsun demek düşer bir an önce gelsin :D

Diagne satılsa belki kaç gündür orta sahayı stoperi açıklayacaktık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Su 20 gunu kotu geciren yonetim net inithar eder liseliler yapisir yakasina bende taraftar olarak bu kadar yatirimin icine ederlerse lisecilere hak veririm

Seri önde oynarsa 10 golü görür mü bilmiyorum ama çok rahat 10-12 asisti görür.

bu da 8 numara için yeterli bir rakam.

bu adam 6 falan değil. hoca da farkında ztn

Bu yıl pas oyunu oynayacağız geriden oyun kuracak adam yok ama hala bunu göremeyenler var.

kardeş galatasaray taraftarı aklıselim bir insan kendi oyuncusuna neden düşman olsun. Böyle bir ifade yakışık almaz. Beğenirsin beğenmezsin ama düşmanlık nedir yaw

Yok yok bildiğin Belhanda düşmanı Galatasaraylılar var. Hem de Diagneden Nefret ettiklerinden daha fazla ediyorlar

kupa.webp

En azından Marcao ile sezona başlanmayacağını hepimiz biliyoruz. Ben geçen seneki Benfica maçında aslında birazcık vermiştim notunu. Pana maçında Arena'da canlı izledim yine kötüydü. Ama bu maçta ki taçtan gelen topta yapmaya çalıştığı Bruce Lee tekmesi ve son dakikada resmen adamlara gel gol at bize demesi artık yeter dedirtti. Bu maçta tepki göstermem daha önce beğendiğim anlamına gelmiyor ayrıca.
Sen tenis izle bence.adamdaki potansiyeli görmüyorsunuz hemen asalim keselim

Başkan daha ne diyecekti çıkıp falcao yla anlaştıkmı diyecekti elimizden gelen herşeyi yapıyoruz demiş daha ne desin konuşsa suç konuşmasa suç

Abdurrahim çıkıyor bırakın da Falcao’yu alalım diyor. Başkan çıkıyor KAP’ta görürüz falan diyor. Bu ne luabulilik yav?
Umarım transfer bitmiştir yoksa büyük rezalet çıkar.

Seri önde oynarsa 10 golü görür mü bilmiyorum ama çok rahat 10-12 asisti görür.

bu da 8 numara için yeterli bir rakam.

bu adam 6 falan değil. hoca da farkında ztn
Bence 10 golü göremez 10 asisti görebilir iyi bir sezon geçirirse de Seri öyle skor odaklı incelenecek bir oyuncu değil takımın orta sahasında sorumluluk alan hücumu başlatan ayağı olur çoğu zaman asist yapmaktan ziyade asist yapacak adamın ayağına topu kondurur Seri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt