Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oha başkan resmen falcao yu aldık demiş buradan alamazsak yuh artık..

Bir tavsiyem var ben dahil sarı ve kırmızı üyeler Galatasaray’ı eleştirmesi yasaklansın. Kırmızı üye olarak bile yorumu okuyorum sonra dönüp ismine ünvanına bakıyorum. Zira fenerli arkadaşlarımla aynı kelimeleri kullanıyorlar :)

EBZC4oCW4AA95fE

temkinliyim
wilf gitmek istiyomus
diken ustundeyim

KAP'la ilgili konuşulmaya başlandıysa zaten iş bitmiştir bu kadar gerilmeye gerek yok geldiği ilk hafta buralar zaten bayram yeri olacak :D

Falcao konusunu bugun mu acalım gelınce mı acalım arkadaslar

Sövsek de yeri geliyor eleştirsek de takımdaki tek tempolu oyuncu şuanda Belhanda. Bir sağda bir solda bir ortada. Bize en az 2 tane daha böyle tempolu adam lazım. Tamam çok dengesiz biri Belhanda ama yapacak bişey yok onun kalitesinde dengesiz hali de bize gelmez
Belhanda gibi adam bu-la-maz-lar hele hele bu futbol piyasasinda .Belhanda sinirli olmasa pas hatasi yapmasa ne isi var Turkiyede ama gel gorki bunu taraftara anlat bi kere isine saygi duyan bi adam Belhanda

Falcao olmuş agalar. Başkan falan olmuyorsa ne falcao’su derlerdi sanırım. Bu iş olmuş. Olmasıysa şu tavırlardan sonra muazzam yangın çıkar. Ben bile yangın tayfadan olmamama rağmen şu laflardan sonra Mersin’den yangını başlatırım.

Bana gore rezillik ciddiyetsizlik bu durum hoc hoslanmiyorum bu tavirlardan sanki 5.0 yendin de sahada harikalar yarattin da boyle sacmaliyorlar

Ne var ki bunda adamlar kendince seviniyorlar kimseye hakaret yok diğer ezik takımlar gibi gönderme yapmıyoruz...

Buna neden tepki gösteriliyor ilginç bence?

Böyle yıldız adamlara bankadan teminat yapmak zorundasın aynısı sneijder drogba'da da olmuştu adamlar bilmediği bir ülkeye geliyor çünkü. Adam yarın öbür gün parasını alamasa patlamak istemiyor garanti istiyor.

Yönetimin üstüne çok gidiliyor daha süre var arkadaşlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kap lafını ağzına almazdı heralde iş bitmeseydi. Son çıkan haberlere göre de teminat mektubu bekleniyor falan deniyordu,inşallah daha fazla uzamaz bu iş.
Der der bunlar der abdurrahim tum turkiyenin gozunun icine baka baka yalan soylemedimi

Sonra cikar Inan edin parameteler fazlaydi der

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt